Ryd op- og indret, din sjæls bolig, med spirituel Feng Shui

Bevidst indretning skaber dit personlige og harmoniske hjem

Med bevidst oprydning og indretning af din bolig, kan du støtte op om, at skabe positive forandringer i dit liv og dermed give plads til det, du ønsker dig

Med spirituel Feng Shui kan du opnå indsigt, få klarhed & skabe fornyelse i dit liv

Et nyt år, 2022, banker forventningsfuldt på om ganske få dage. Jeg vil gerne ønske dig et rigtig skønt år 2022.

Med et nyt år i sigte kommer også nye muligheder og måske også et nyt kapitel i dit liv? Et nyt kapitel kan være mange ting – det kan være indenfor ét bestemt eller flere områder i dit liv, som du ønsker at ændre eller fokusere på. Det kan være en helt ny start et nyt geografisk sted. Det kan være mange ting, men også blot små nye vaner og overbevisninger for det nye år, der venter lige nu. Det kan også være, at du gerne vil videreføre ting fra det gamle år, året der er gået, som du gerne vil fortsætte med og arbejde videre på eller nyde, som de er.

Når et nyt år starter, er det ofte, at vi tænker over året, der gik og hvad vi gerne vil have, at det nye år bringer? Hvilken indflydelse har vi selv på året, der kommer og hvilke har vi ikke? Det handler om at sætte ind der, hvor vi har en indflydelse. Dér, hvor vi kan præge vores eget liv i den retning, som vi ønsker. For det kan vi sagtens – på flere forskellige måder. Mange af disse måder kan kobles over på oprydning og indretning sammenholdt med dig, som den unikke person og sjæl du er.

Jeg skal her i en lidt kortere udgave skitsere dette for dig. Jeg vil gerne gøre det så konkret som muligt, så du med det samme kan begynde at tænke, føle, mærke og blive mere bevidst om det liv, som du gerne vil leve.

Uanset hvilken bolig du måtte bo i, kan følgende altid anvendes – også selvom du bor på et værelse og deler resten af boligen med andre. Alle kan gøre brug af følgende overvejelser og tiltag. Mærk godt efter og følg din indre vejledning. Din lille stemme indeni dig, der helt klart og kærligt ved, hvad der er bedst for dig og som vil løfte dig og gøre dig glad. Det er din intuition og sjæl, der taler til dig, når du er stille og lytter indad. Lyt godt efter – din sjæl ved altid, hvad der er godt for dig.

Skab dit hjem fyldt med kærlighed

Oprydning er af stor personlig værdi for os. Oprydning kan være med til at ændre dit liv, gøre dig bevidst om, hvad du omgiver dig med og hvad du rent faktisk gerne vil omgive dig med. Oprydning kan give dig indsigt og afklaring og forståelse for, hvordan og hvorfor dit liv er, som det er.

Ved en dybere og grundig oprydning vil du i selve oprydningsprocessen blive bevidst om, hvad der betyder noget for dig – og dermed bør være i dit liv og hvad der ikke (længere) betyder noget for dig – og derfor ikke længere skal være til stede i dit hjem og i dit liv. Denne øgede bevidsthed vil gøre dig i stand til at forme dit hjem helt personligt og unikt ud fra den, som du er i din sjæl og nære og støtte dig i at leve det liv, som du gerne vil. Gennem oprydning får du samtidig sluppet de ting og personer, der ikke (længere) løfter dig og din energi. Når du kun har ting som gør dig godt, vil dit hjem arbejde positivt og kærligt for dig.

Sådan ryder du op i praksis: Gå en runde i din bolig – gå ind i hvert rum og forhold dig til, hvad du har i rummet. Mærk rummet og se, hvilke ting, du har i rummet. Se på hver enkelt ting og mærk om tingen løfter din energi, om du bliver glad og får positive tanker, eller om tingen i virkeligheden gør dig trist eller utilpas og måske vækker knap så gode minder. Midt imellem dette vil du sikkert også have nogle ting, hvor du føler dig helt neutral, når du ser på dem. Ved disse ting kan du spørge dig selv, ærligt, om det er nødvendigt at have det i dit hjem og dit rum? Hvilken forskel gør de for dig? Det kan også være, at du har et skrivebord eller en stol som er nødvendig, men at f.eks. selve skrivebordet ikke trækker din energi op, fordi der er en historie bag og fordi du har takket ja til bordet af økonomiske, arvemæssige eller andre ”ikke gyldige” grunde. Send skrivebordet videre til andre, som bliver glade for det og giv dig selv et nyt eller brugt, men som gør dig glad hver gang du sidder ved bordet. Sådan er det med alle vores ting. Gå dem igennem og mærk efter om de skal videre eller renoveres eller blive hos dig i dit liv.

Ved at få indtegnet en Bagua på din boligs plantegning, kan du se præcist, i hvilke livsområder (ud fra Baguaen) du har rod i og hvilke steder, der skal ryddes op og ikke mindst se, hvilke af dine ting, der influerer på dine aktuelle livsområder. Jeg tilbyder at indtegne Bagua på din plantegning. Du kan læse mere om Feng Shui og Bagua her og om priser for indtegning af Bagua her

Tillad dig selv at være omgivet med ting, der gør dig godt – lige fra en grydeske til en sofa til din favorit the eller kaffe, dit tæppe i sofaen, dine bøger, vasketøjskurv, sengetøj eller hvad som helst – stort som småt. Det vil helt naturligt løfte dig, få dig til at føle dig godt tilpas og du vil tænke mere positivt. Du tillader glæde og harmoni at komme ind i dit liv og når du har denne følelse vil du tiltrække mere af dette. Har du til gengæld en del ting som trækker dit humør og energi nedad vil din hverdag og dit liv også præges på dette. Dit valg, dit liv – hvad vælger du?

De ting du modtager som gave eller arver, har du din ret til at sende videre eller bytte hvis muligt. Alt har en energi i sig og gør gaven eller arvestykket dig ikke godt og løfter dig positivt, er det helt legalt at sende det videre til andre, der vil blive glade herfor. Det er jo ikke noget, som du selv har valgt fra dit hjerte og du har din ret til pænt at sige nej tak eller sende det videre.

Dit personlige hjem – din sjæls bolig

Når du har sorteret alt det væk, som ikke (længere) gør dig godt, kan du bevidst finde ud af, hvilke ting, der så skal være i dit liv, hjem – i dine rum. Hvad gør dig glad? Hvad vil du gerne have mere af i dit liv? hvad er dine drømme og ønsker til nuet og fremtiden? Dette vil naturligvis udvikle sig og ændre sig med tiden og derfor kan du også se dit hjem, som et dynamisk og udviklende billede af dig selv og dit liv. Husk at udvikle dit hjem sammen med dig, som du udvikler dig, så vil dit hjem hele tiden støtte op om den, som du er nu og det, som du gerne vil i dit liv fremadrettet.

Så, når du bevidst – det vil sige, virkelig kan mærke, hvad der føles godt for dig, kan du finde disse ting herunder symbolik for disse ting, som matcher dette. Det kan være alt fra udklip i magasiner, genstande, møbler, nye farver og symbolik. Nu kan du, i stedet for de ting, der trak din energi ned, sætte dine nye ting frem i lyset, i dit hjem, i dine rum, og dermed begynde denne spændende proces med at ”fylde”, i symbolsk forstand, dit hjem og dit sind, sjæl og krop med disse ting. Du vil opleve en glæde og, at din energi løftes, fordi du, uanset hvor du er i din bolig, bliver mindet om alt det, der gør dig godt og alt det, du gerne vil opnå i livet. Det kan være alt fra stort til helt småt. Det er dig, der bestemmer det, for det er din sjæl, der taler til dig og kun du ved, hvad der er bedst for dig.

Det er en spændende proces at gå i gang med og første gang vil det måske være en større opgave end 2. og 3. gang. Du vil hele tiden blive skarpere på, hvad du tager ind og ud af dit hjem. Sørg desuden for, at dit hjem ikke er overfyldt. Den gode energi skal kunne bølge sig harmonisk gennem dit hjem – hele vejen gennem dit hjem. Rod og overfyldte rum gør det vanskeligt for den gode energi at komme rundt og skaber hindringer på din vej.

Jeg vil også opfordre dig til at se på din hoveddør og indgang til dit hjem. Er der rod her? Er der de, som du holder af i form af farver, materialer, genstande, møbler og symbolik?. Viser din entré, hvem der bor her – at det er dig? Den energi der kommer ind her, vil strømme videre ind i resten af dit hjem.

Det er vigtigt at starte med oprydningen – du må ikke springe det over. Når du rydder op, kan der komme nye og ubearbejdede følelser frem. Det er en naturlig proces og vid, at den er der. For nogle kan det tage længere tid at rydde op, afhængigt af hvor meget ”gammel energi” man har og for andre vil det være en nemmere proces.

Lyt til dig selv. Uanset hvad, er det en kæmpe gave til dig selv både under og ikke mindst efter oprydningsprocessen. Det er en ganske gratis måde at rydde op i sit liv på i det indre som i det ydre. Ved at rydde op skaber du fornyet energi og plads til alt det, der gør dig godt. Så videre med det gamle og ind med det nye og hold gerne plads fri til de nye ting, der kommer positivt ind i dit liv.

Nye muligheder vil komme til dig, når du giver plads – fysisk som mentalt. Det kan være, at du selv bliver positivt overrasket over, hvad der kommer ind i dit liv i år 2022 og fremefter, når du starter på din bevidste oprydning og med fokus på, hvad du bringer ind i dit hjem.

Husk dog, at du ikke må rydde op på andres vegne – du kan kun rydde op for dig selv. Oprydning er en personlig proces. Men oprydning kan faktisk ”smitte” på den helt gode måde. Start med dig selv og se om andre omkring dig ikke også selv kommer i gang på et tidspunkt. Med hensyn til børn er dette en anden snak. Indtil børn selv er store nok til at sige, hvad de gerne vil beholde på deres værelse, er det også dit ansvar, at barnet kun er omgivet af ting, der kan løfte deres energi og gøre dem glade og godt tilpas. Det er et andet kapitel og som jeg vil komme ind på en anden gang.

Jeg kan fortælle meget mere om dette emne, men vil for nu håbe, at du har fået lidt inspiration til, hvordan du kan være med til at skabe det liv, som du ønsker dig blandt andet via oprydning, din boligindretning og din sjæl.

Rigtig god fornøjelse :o)

De bedste hilsner og ønsker for et godt og kærligt år 2022

Anja & SnowVic

Bagua Feng Shui