Ryd op - i dit liv - med Feng Shui

At rydde op med Feng Shui betyder, at du rydder op bevidst og sætter en personlig udviklingsproces i gang

Bliv bevidst om hvilke livsområder du roder i.

Ved at få lagt en Bagua på din plantegning for dit hjem eller for eksempel sommerhus, kan du blive bevidst om og helt specifikt se, i hvilke områder af dit liv, som du roder. Der vil oftest være en klar sammenhæng mellem de områder, du har udfordringer i, i dit liv og de områder, hvor der er rod i dit hjem. Det vil være en ”øjenåbner” at blive bevidst om, hvor dit rod befinder sig i dit hjem og dermed i dit liv. Det bliver klart for dig, hvor du roder i dit liv og giver bevidsthed på og motivation for at få ryddet op. Det bliver helt konkret en måde, hvorpå du målrettet kan hjælpe dig selv.

Feng Shui åbner Dører SnowVic
Snow
Bagua

Jeg kan indtegne Bagua på din plantegning

Jeg tilbyder at indtegne en Bagua på din plantegning uden konsultation for dig, som gerne selv vil i gang, men ikke kan tegne Bagua ind på plantegningen. Få et uundværligt redskab nu ved at bestille en Bagua indtegning på din plantegning. Jeg indtegner Bagua efter kompasmetoden. Kompasmetoden betyder, at jeg arbejder med Feng Shui ud fra Universets 8 kompasretninger og dermed tager udgangspunkt i Universets naturlige energi. Hver af de 8 kompasretninger har hver sin energi.

Oprydning og Feng Shui hænger sammen

Du kan opnå store og mange positive forandringer gennem bevidst oprydning med Feng Shui. Det er faktisk muligt at åbne nye døre i din fremtid ved hjælp af bevidst og målrettet oprydning.

Ønsker du at indrette dit hjem med Feng Shui, er det essentielt, at der er ryddet op først. Oprydning er første skridt på vejen til et harmonisk hjem. Oprydning og Feng Shui hænger uløseligt sammen, da den gode energi Feng Shui skaber, kun kan flyde frit, hvis der er ryddet op. Så for at få et vellykket resultat med Feng Shui, bør der være foretaget en grundig oprydning først. Det er kun en fordel, da oprydning i sig selv bringer rigtig meget godt med sig. Se derfor oprydning som en konkret måde at gøre dit liv nemmere på og åbne op for nye muligheder på.

COLOURBOX4298573
Feng Shui Oprydning SnowVic

Hvorfor er det vigtigt at rydde op?

Fordi rod vil trække din energi ned og skabe udfordringer samt vanskeliggøre at skabe det liv, som du drømmer om. Alt hvad vi omgiver os med, påvirker os. Rod avler rod. Er der først rod, vil det skabe mere rod. Jo mere stillestående energi tiltrækker du og jo mere påvirkes dit liv heraf.

Der imod vil oprydning fjerne denne stillestående energi og bringe nye muligheder ind i dit liv. Da rod hindrer et godt flow og harmoni i dit hjem, giver du helt automatisk plads til ny god energi, når du rydder op. Du åbner op for en fremtid med plads til nye dejlige muligheder, som du måtte ønske dig.

Hvad kan oprydning gøre for dig?

 • Gøre dig fri af fortiden og rense ud i gamle stillestående energier.
 • Bringe frisk og positiv energi ind i dit hjem og åbne op for nye muligheder for dig (og din familie)
 • Give en følelse og oplevelse af harmoni, glæde og lethed.
 • Give mere overskud og energi.
 • Give mere klarhed over hvad du skal i fremtiden - hvilken vej du kan gå.
 • Hjælper dig videre i dit liv uanset hvor du befinder dig.
 • Og meget mere. Oprydning er en personlig proces og har derfor forskellig positiv indflydelse på dit liv.
Tulipaner Lyserøde
Spa Wellness SnowVic

Hvorfor roder du?

Der kan være mange forskellige og personlige grunde til, at rod opstår. Der vil altid være individuelle grunde til, at du roder. For at finde årsagen kræver det, at du bliver bevidst og tør at kigge indad i dig selv og dit liv og din fortid. Der kan også være mange grunde til, at du ikke får ryddet op, selvom du gerne vil. Igen kræver det selvindsigt og nogle gange skal man have hjælp til at få dette for at kunne komme videre.

Kan du ikke selv komme i gang med at rydde op, er det helt i orden (og vigtigt) at bede om hjælp. Husk, at det kun er en kærlig måde at tage hånd om dig selv og dit liv på. Det er selvkærlighed at rydde op. Du gør noget godt for dig selv og din fremtid.

Hvorfor få hjælp af en oprydningskonsulent?

Nogle gange kan det være nødvendigt og en fordel at få professionel hjælp til oprydning. Jeg hjælper dig gerne i forbindelse med en Feng Shui konsultation. Jeg har udover et professionelt syn på oprydning også en tilgang, hvor jeg altid anvender min viden og erfaring indenfor spirituel Feng Shui, så jeg kan hjælpe og inspirere dig bedst muligt.

Jeg kan hjælpe dig, fordi jeg er uddannet oprydningskonsulent og dermed har en professionel tilgang til oprydning, har en lang række værktøjer til at hjælpe dig med at få ryddet op og fordi jeg ikke er følelsesmæssigt involveret i dine ting.

Det kan være vanskeligt eller direkte uoverskueligt at komme i gang med at få ryddet op. Dels fordi det tager tid og ofte er der mange blandede følelser involveret. Men det kan også være svært at se, hvor man skal starte og slutte og hvordan man nogensinde skal nå i mål. Alt dette kan jeg hjælpe dig med, så fortvivl ikke.

COLOURBOX6947638
1

Som oprydningskonsulent kan jeg hjælpe dig med følgende

 • At få taget det første skridt i oprydningsprocessen
 • Vejlede dig professionelt hele vejen gennem oprydningsprocessen
 • Sætte delmål og slutmål for oprydningen
 • Sætte system og struktur på oprydningsprocessen
 • Hjælpe dig med at prioritere, hvor du skal begynde og slutte
 • Opsætte – og fastholde en realistisk tidsramme
 • Bakke dig op om, at rodet bliver sorteret og kørt væk
 • Guide dig undervejs gennem dele af - eller hele forløbet
 • Støtte dig når du skal træffe (vanskelige) beslutninger ved at stille ”de rigtige” spørgsmål
 • Hjælpe dig med at få sorteret og organiseret dine ting, så de bagefter er opbevaret flot og overskueligt
 • Støtte dig i det omfang du har behov for og uden fordomme

Hvornår kan det give mening at få professionel oprydningshjælp?

 • Ved flytning
 • Ved salg af bolig
 • Ved renovering af hus
 • Når ting & sager har hobet sig op
 • Når det roder i kælderen eller på loftet og opgaven med at rydde op er blevet for stor og måske følelsesmæssigt overvældende
 • Ved særligt svære følelsesladet ting f.eks. arve møbler, fotografier, bøger og meget andet.
 • Når det bare bliver ved med at rode (et bestemt sted eller flere)
 • I et hjem hvor der generelt roder over det hele
 • Når for eksempel børneværelserne, entreen eller soveværelset roder
 • Alle steder hvor energien, overskuddet og tiden mangler til at få ryddet ordentligt op

Ofte kan vi skaffe os af med meget mere, end vi tror og bringe mere livsglæde ind i vores hverdag ved at give slip på ting. Det er min opgave, som oprydningskonsulent, at hjælpe dig til et bedre liv ved at få ryddet op og givet slip på ting, der tynger dig. Dermed bliver du fri til at leve det liv, som du drømmer om.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig i mål! For mig er det naturligt at vejlede mennesker, der har brug for hjælp til at rydde op. Du kan derfor trygt kontakte mig for en snak og et uforpligtende tilbud. Husk at jeg har tavshedspligt og er her for at hjælpe dig.

COLOURBOX8383341
COLOURBOX3363716 Forår Blomst

Ønsker du hjælp til at rydde op?

Oprydningskonsultation – en del af spirituel Feng Shui konsultation

 

En oprydningskonsultation indgår som en valgfri del af en spirituel Feng Shui konsultation

Det betyder at oprydning hænger sammen med Feng Shui og at du derfor kan vælge at få fokus på oprydning i din spirituelle Feng Shui konsultation.

Du kan få hjælp, vejledning og inspiration til oprydning i:

 • Et enkelt rum, flere rum eller hele hjemmet
 • Specifikke ting, som du har det følelsesmæssigt vanskeligt ved at rydde op i
 • Du har udfordringer i bestemte områder i dit liv (her har jeg mulighed for at se på, om der er rod i det eller de livsområder, som du har udfordringer med ved hjælp af en Bagua indtegnet på dit hjems plantegning)

Vi aftaler hvordan og hvem der skal flytte dit rod og køre det væk eller videre til andre, så det er på plads, inden jeg kommer ud til dig.

Hvis det er ønsket og aftalt, modtager jeg, fra dig, en plantegning af din bolig med en indtegnet pil på der vender stik nord. Denne bruger jeg til at lægge Bagua´en over dit hus, så jeg kan se, hvilke livsområder dit rod ligger i. For mere information om Bagua, læs med her.

Samtidig modtager jeg billeder fra dig af det eller de steder, der ønskes en oprydning. Billederne bruger jeg til at forberede mig på opgaven hjemmefra.

 

Undervejs i konsultationen guider, inspirerer og hjælper jeg dig til at komme i gang med oprydningen - og hjælper dig eventuelt til du er helt færdig med at rydde op. Det aftales individuelt. Nogle gange er det nok at få nogle brugbare værktøjer til at komme i gang for derefter selv at kunne fortsætte med oprydningen.

Hvor langt vi når i oprydningen under en konsultation, er individuelt. At rydde op tager tid og er en proces. Nogle ting er sværere at rydde op i end andre. Her hjælper jeg dig også med at prioritere og komme i gang.

Inden vi afrunder dagen, laver vi sammen en plan for de videre oprydningstiltag og finder en tid for en telefonisk opfølgning.

 

Efter konsultationen laver vi en opfølgning enten pr. telefon eller ved et besøg. En eventuel videre plan laves.

Efterhånden som du får ryddet op og kommer af med den tunge energi, der følger med rod, vil du føle dig lettere, gladere og med fornyet energi. Du er klar til at tage hul på et nyt kapitel og tage nye gode muligheder ind i dit liv.

 

Ønsker du at vide mere om priser på en spirituel Feng Shui og oprydningskonsultation så læs mere her.

 

Rigtig god fornøjelse - du kan allerede nu glæde dig til resultatet.

Vesterhavet 2020

Kontakt mig gerne for en snak

Du er velkommen til at kontakt mig for en uforpligtende snak

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk