Referencer

Referencer

Hanne

Det var så godt at have besøg af Anja og få nye friske øje på ens indretning. Med de modeller og tilgang som Feng Shui har til indretning, gav det rigtig meget mening mht. placering af ting, stemning i rummene og farvevalg.

Er så glad for den rapport som blev lavet efter besøget. Der var mange informationer, ideer og observationer ved selv besøget, som jeg her bagefter kan slå op og læse om igen og igen. Også når jeg tager fat på et nyt rum og går i gang med oprydning og indretning, kan jeg tage rapporten frem og genkalde det, som Anja kom med af indspark og inspiration.  

Vi fik også en god snak omkring betydning af oprydning og hvilke gode og dårlige energi dette giver.

Anja stor tak for din rigtig gode inspiration og ærlige tilgang til forslag omkring indretning og hvilken betydning det kan få, for de områder jeg havde valgt ud at ville arbejde med.

Sophie, Kim og Annika

Vi vil meget gerne give feedback på jeres store arbejde. Vi har brugt jeres rapport rigtigt meget, og har forsøgt at efterleve de forskellige råd bedst muligt. Vi mærker en langt bedre energi i vores hjem, og dermed også i vores liv.

Alt i alt har vi det rigtigt godt. Vi elsker vores liv, og de forandringer vi er igang med. Det er rigtigt rart ikke længere at have klinikken, og beslutningen om at stoppe som campister. Det giver meget mere overskud, og vi har lyst til at gøre vores hjem og have super lækkert.

Noget andet der også har ændret sig er vores økonomi, den er blevet væsentlig bedre, selvom den ikke var dårlig før.
Alt er ligesom blevet lettere, beslutninger er lettere at tage, og det er nemmere at se de rigtige valg. Som om alt harmonere på dybere plan.

Konklusionen er, at vi er MEGET glade for at vi fik muligheden for at prøve dette. Vi er enige om, at når vi engang (om mange år) skal flytte, skal vi helt sikkert have besøg af Fengshui folk inden vi flytter ind. Der er ingen tvivl om at det gør en kæmpe forskel i energi og liv.

Tak for hjælpen og mange hilsner

(Konsultation lavet under min uddannelse sammen med min medstuderende Mette)

I. Jensen

Kære Anja.

Tusind tak for en rigtig fin og udbytterig Feng Shui konsultation, som straks fik mig til at gå i gang med den store og grundige oprydning i mit hjem.

Det rørte ved mange ting i mig og i en periode levede jeg lidt i min egen ”boble” men pludselig følte jeg en lethed og en glæde i hverdagen, som jeg har svært ved at beskrive med ord. Ting ændrede sig til det bedre og det har åbnet min verden og jeg er i den grad blevet bevidst om betydningen af indretning og farvevalg i forhold til at finde harmoni i mit hjem. De nye farvevalg i min stue giver mig følelsen af en friskhed og en dejlig fornemmelse af ro og glæde. Lidt som at ha´ fået naturen ind i min stue. Jeg har en forstærket glæde ved at være i mit hjem. Jeg vil fremadrettet tænke Feng Shui ind i min indretning.

(Konsultationsforløb lavet både under og efter min uddannelse)

Jeanette og Dennis

Vi har været så heldige at Anja har haft besøgt os - det kan varmt anbefales!

Jeg har selv været på et "En dags Feng Shui kursus", hvilket jeg syntes var vildt spændende, men det er også meget overvældende med alle de områder/muligheder man kan skrue på.

Da jeg så et opslag med at være "prøvekanin" med vores hjem, var det bare med at melde os. Vi var de heldige, og det er vi meget taknemlige for!

Det var med spændthed at vi ventede Anja i vores hus efter en meget behagelig samtale pr. tlf og et uddybende spørgeskema. Vi var lidt nervøse, men det blev hurtigt gjort til skamme for Anja var en rolig og imødekommende person, som vi kunne mærke ville os det godt og som var ivrig for at ville hjælpe og finde løsninger for os. Det vekslede imellem hun selv gik rundt og samtaler hvor hun havde brug for uddybning, Anja var god til at forklare tingene for os.

Vi er ikke nået i mål endnu, det tager tid, men med Anjas besøg er vi kommet igang og det kan kun anbefales!

(Konsultation lavet som afsluttende opgave under min uddannelse)

IMG 8461

Kontakt mig

Kontakt mig meget gerne for en uforpligtende snak og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig/jer ud fra jeres tanker, ideer og udfordringer.

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk