Oplev den positive effekt af Feng Shui Indretning

Oplev effekten af Feng Shui Indretning

Feng Shui er mere en bare indretning - Feng Shui skaber god naturlig energi og det kan mærkes. Feng Shui kan støtte dig i at nå dine og din families mål, sætte en positiv udvikling igang & skabe en harmonisk indretning der føles helt rigtig. Feng Shui bruges også til at placere hus og rum samt udendørsarealer mest optimalt ved nybyggeri og renovering.

 

I Feng Shui Indretning arbejdes der bevidst med boligens interiør ved at anvende og kombinere farver, former, materialer, symbolik samt placering af interiør helt unikt for at skabe nærende naturlige omgivelser. Omgivelser som målrettet støtter op om dig og din familie - helt personligt. Du vil opleve at få et hjem med god energi og harmoni og som samtidig hjælper dig på vej i livet i den retning, som du ønsker.

Skab udvikling, vækst og balance med Feng Shui Indretning

Hvornår kan Feng Shui anvendes?

 • Ved Salg af bolig (optimering af indretning med henblik på hurtigere salg)
 • Ved indretning af eksisterende bolig eller sommerhus
 • Ved planlægning og indretning af nybyggeri eller renovering
 • Ved indretning af et enkelt rum eller flere rum i eksisterende bolig
 • Ved indretning af haven og andre udendørsarealer

 

Feng Shui i fritidens bolig

Feng Shui kan anvendes alle steder - også i fritiden. Anvend Feng Shui Indretning i

 • Den lokale idrætsklub
 • Atelieret
 • Ferielejligheden
 • Kolonihavehuset
 • Den lokale forening
 • Og mange andre steder

 

 

Feng Shui Stue SnowVic
En Verden Af Muligheder Feng Shui
Bauga
Feng Shui åbner Dører SnowVic

Salg af bolig med Feng Shui Indretning

Skal du sælge bolig? Bestil en Feng Shui "Salg af bolig-pakke" og få din bolig hurtigere solgt.

For at gøre dit hus så attraktivt som muligt arbejder jeg konkret med at optimere den gode energi i huset, så potentielle købere rent faktisk får lyst til at købe dit hus, fordi det føles rart at være der og de kan se mulighederne og sig selv i huset fremadrettet.

Feng Shui principperne bruger jeg netop til at skabe den gode energi og en indretning, der præsenterer huset bedst muligt. Jeg arbejder intuitivt samt med møblers placering, farvevalg, rod, symbolik, stemninger,  oplevelsen af at komme til huset, gå rundt inde i- og udenfor huset og meget mere.

Jeg tager udgangspunkt i husets allerede eksisterende interiør - der er ofte mange gode muligheder at hente her. Ønskes mindre renovering, tilkøb af nye/brugte ting, giver jeg gerne forslag til dette. Vi aftaler sammen rammerne for optimeringen af huset inden jeg starter.

Alt dette og meget mere vil der bliver arbejdet med i praksis, når du bestiller en "Salg af bolig"- pakke. Se tilbud på en standard pakke her eller kontakt mig for et tilbud til netop dit hus her

 

Feng Shui boligindretning generelt

Feng Shui indretning tager udgangspunkt i Bagua´en. Når jeg indtegner Bagua´en på din boligs plantegning, kan jeg og du se, hvor forskellige livsområder ligger henne i boligen. Læs mere her om Bagua 
Når vi ved, hvor de enkelte livsområder ligger henne i din bolig, kan vi indrette dét eller de specifikke områder således, at de støtter op om dig og dine personlige ønsker og mål for fremtiden.  Sammenholdt med Feng Shui tilgangen herunder Bagua anvender jeg også en intuitiv tilgang til indretningen. Det giver en helt unik helhed, hvor indretningen tilpasses netop dig.

Feng Shui indretning arbejder med energier og når vi starter med at ændre på indretningen i din bolig, ændrer vi også på energien til det positive, hvilket sætter en naturlig udvikling igang hos dig. Indretning med Feng Shui giver dig derfor mulighed for at skabe det liv, som du ønsker samt også at kunne ændre på - eller optimere din nuværende situation til det bedre.

Hvilke områder i livet kan Feng Shui hjælpe med?

Feng Shui kan hjælpe med alle områder i dit liv. Nedenfor er listet eksempler herpå.

 • Job & Karriere
 • Økonomi & held
 • Relationer herunder parforhold, familie, venskaber og kolleger
 • Livsrejse, graviditet, spiritualitet
 • Kreativitet, anerkendelse, succes
 • Rejseaktivitet, selvtillid, indre udvikling
 • Og mange andre områder

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg kan som Feng Shui konsulent og min intuitive tilgang hjælpe med at sætte fokus på - og støtte op om de områder i dit liv, som du ønsker at arbejde med og forbedre. Dette gennem harmonisk indretning, så du vil opleve en glæde og fornyet energi til at gå efter dine drømme - drømme som kan blive til virkelighed. Det samme gælder på vegne af jer som familie. 

 

Feng Shui rum design og placering

Hvad er jeres behov i boligen?

 • Et wellness område eller stress-fri zone i huset?
 • Et køkken alrum, hvor der skal være plads til livlig kommunikation, god mad og hygge?
 • En stue der emmer af ro, hule og tryghed?
 • Eller en entré der fortæller om hvem I er og byder velkommen?
 • Unikke, kreative og harmoniske børneværelser der støtter op om netop jeres børn?

- dette og meget mere kan jeg som Feng Shui konsulent hjælpe jer med at skabe.

Feng Shui giver forslag til, hvor de enkelte rum i boligen kan placeres og hvordan disse indrettes bedst muligt. Begge dele med henblik på at udnytte den naturlige energi der allerede findes således, at rummenes forskellige funktioner udnyttes bedst muligt til gavn for dig og din familie. På denne måde vil du og din familie leve i bedst mulig harmoni med naturen og jeres omgivelser.

Et eksempel herpå kan være Feng Shui i soveværelset;

At vælge den bedste placering af soveværelset kunne være i vest, fordi der her er en roligere energi end i syd. Interiøret kunne være dæmpede jordfarver tilsat lidt rosa og grønne planter, bløde tekstiler med rolige eller ingen mønstre. Ingen blanke overflader. Brug af naturmaterialer. Symbolik der fremmer en god nats søvn og romantik. Dertil kommer placering af møbler og seng i soveværelset.

Alt dette og meget mere kan Feng Shui indretning hjælpe med at optimere.

Jeg tilpasser altid Feng Shui til hjemmets beboere, så ovenstående er generelt og kun vejledende.

 

Feng Shui farver og interiør

Som Feng Shui konsulent kan jeg hjælpe dig eller jer med at vælge farver og interiør (materialer, former og symbolik) til boligen. Farver og interiør kan hjælpe med at skabe bestemte stemninger afhængig af rummenes funktioner og ønsker hertil.

Feng Shui giver rigtig mange muligheder for at opnå harmoni og glæde i livet ved hjælp af indretning.

Effekten af Feng Shui afhænger af, hvor meget energi du lægger i det. Jo mere energi du lægger i det, jo bedre. Du behøver ikke at købe en masse nye ting – det er op til dig. Ofte kan man nå langt ved at flytte rundt på sine nuværende ting.

Måske ønsker du netop inspiration til nye møbler og interiør og her kan Feng Shui netop hjælpe og inspirere dig.

Feng Shui handler om harmonisk og personlig indretning. Du kan vælge at fordybe dig i Feng Shui eller bruge det som et konkret indretnings værktøj, der giver dig den bolig, som du ønsker.

Feng Shui Indretning ved Nybyggeri og Renovering

Det er ideelt at anvende Feng Shui, når I skal bygge nyt hus eller renovere jeres eksisterende bolig

Står I overfor at skulle bygge et helt nyt hus eller renovere jeres nuværende bolig? - Så får I virkelig alle tiders mulighed for at sætte jeres eget præg herpå ved at inddrage Feng Shui fra starten. Det giver jer mulighed for at planlægge og udføre nogle fantastiske rum og harmoniske rammer for jer fra starten af.

Som certificeret Feng Shui konsulent kan jeg, netop i denne proces, give jer en masse konkret input, viden og sparring, når det drejer sig om placering af hus på grund, placering af rum inde i huset samt inspiration og viden omkring farver, former, materialevalg på alt interiør i huset samt symbolik inde såvel som ude. I kan læse mere om mig her

Jeg hjælper og inspirerer jer meget gerne i denne proces, så kontakt mig for en uforpligtende snak eller et tilbud, så I kan komme igang med jeres spændende projekt. I kan læse mere om priser her og finde mine kontaktinformationer her

Hustegning Nybyg
Feng Shui Kursus Erhverv SnowVic
Feng Shui åbner Dører SnowVic
Feng Shui Farver SnowVic

Hvordan foregår en Feng Shui konsultation?

Jeg har nedenfor kort skitseret, hvordan en Feng Shui konsultation foregår.  En konsultation er altid individuel og resultatet heraf er derfor også helt unikt og spændende.

Forberedelse før Feng Shui konsultationen

 • Vi snakker om dine ønsker, behov og forventninger til konsultationen over telefonen eller via mail
 • Til min forberedelse hjemmefra, har jeg brug for at du sender mig en målfast plantegning over din bolig. Herpå skal du indtegne en pil, der vender stik mod nord. Jeg lægger Baguaen på plantegningen ud efter pilen mod nord, hvorfor det er vigtigt, at denne er indtegnet nøjagtigt ved brug af et kompas
 • Jeg har brug for billeder af din bolig, fordi min arbejdsproces allerede starter inden jeg kommer ud til dig på konsultation
 • Vi aftaler, om du ønsker at få udarbejdet en inspirations rapport eller selv tager noter undervejs i konsultationen

 

Selve Feng Shui konsultationen

 • Når jeg kommer ud til dig, starter vi med sammen at tage en rundvisning af din bolig og har en indledende snak
 • Herefter laver jeg en kort gennemgang af din plantegning med indtegnet Bagua på, selve Bagua´en og De 5 elementer, som jeg blandt andet arbejder ud fra
 • Efter dette går jeg igang med at udføre Feng Shui i de områder, som vi har aftalt. Du inddrages løbende undervejs
 • Du får alle de ideer og inspiration, der kommer til mig - tag gerne noter undervejs
 • Nogle gange giver det mening at flytte rundt på ting undervejs i konsultationen. Andre gange er det bedre, at du bagefter i ro og fred, selv prøver dig frem
 • Vi afrunder konsultationen, snakker om en videre plan og aftaler en dato for opfølgning på den udførte konsultation

 

Efter konsultationen laver vi en opfølgning pr. telefon eller ved et besøg alt efter aftale

 

Inspirationsrapport: efter aftale udarbejder jeg en rapport om det, som vi har talt om undervejs herunder mine inspirations forslag. Den fungerer som et opslagsværk, så du til enhver tid kan huske, hvad vi talte om, når du vil i gang med din indretning. Rapportens omfang og dybde tilpasses dit behov og aftales derfor individuelt. Der betales en særskilt pris herfor.

Læs mere om priser her og kontakt mig her

IMG 8461

Kontakt Anja Lundkvist

Du er meget velkommen til at kontakte mig på

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk