Skab en bolig der nærer din sjæl med bevidst & intuitiv Indretning

Sjælens bolig skabes gennem bevidst og intuitiv Indretning

Mangler din bolig sjæl og charme? Og hvordan får du din sjæl frem via boligindretning? Med Feng Shui viden og intuition kan du skabe lige netop den bolig, som du ønsker og som passer til den sjæl du er. Bevidst og intuitiv indretning er derfor meget mere end blot indretning. Du får muligheden for at skabe en helt unik og nærende bolig for din sjæl, der samtidig starter en spændende udviklings- og opdagelsesrejse!

At anvende bevidst og intuitiv indretning er for alle. Dette gælder uanset om du bor alene, I bor som et par eller en familie. Alle vil få glæde af denne form for indretning. I vil opleve at starte på et nyt kapitel, hvor alle tilgodeses og får sit særlige - og fælles præg på boligen.

Det er muligt at skabe en god, sund og naturlig energi i boligen, hvilket giver glæde og harmoni og sætter en positiv udvikling igang. Den bevidste og intuitive tilgang til indretning vil hjælpe med at bane vejen for jeres drømme i livet.

Feng Shui bruges også til at placere hus og rum samt udendørsarealer mest optimalt ved nybyggeri og renovering. Så tænk Feng Shui ind allerede tidligt i processen.

 

Som Feng Shui- & oprydnings konsulent arbejder jeg bevidst og intuitivt med boligens interiør og rum. Dette gør jeg ved at anvende og kombinere farver, mønstre, former, materialer, symbolik samt placering af interiør på en unik måde for derved at skabe nærende og harmoniske omgivelser. Omgivelser som målrettet støtter op om dig og din eventuelle familie - helt personligt. Oplevelsen vil være at få et hjem med god energi og harmoni og som samtidig hjælper dig på vej i livet i den retning, som du ønsker.

Skab udvikling, vækst og balance med Feng Shui Indretning

Hvor kan Feng Shui Indretning anvendes?

 • Ved Salg af bolig (optimering af indretning med henblik på hurtigere salg)
 • Ved indretning af eksisterende bolig eller sommerhus
 • Ved planlægning og indretning af nybyggeri eller renovering
 • Ved indretning af et enkelt rum eller flere rum i eksisterende bolig
 • Ved indretning af haven og andre udendørsarealer

 

Feng Shui i fritidens bolig

Feng Shui kan anvendes alle steder - også i fritiden. Anvend Feng Shui Indretning f.eks. i

 • Sommerhuset, Den lokale idrætsklub, Atelieret, Ferielejligheden & mange andre steder

 

LÆS MERE OM HVAD FENG SHUI ER HER

 

LÆS MERE OM PRISER HER

3
Bali Blomster Feng Shui
Hus Til Salg
2

Salg af bolig

Skal du sælge bolig? Bestil en Feng Shui "Salg af bolig-pakke" og få din bolig hurtigere solgt.

For at gøre dit hus så attraktivt som muligt arbejder jeg konkret med at optimere den gode energi i huset, så potentielle købere rent faktisk får lyst til at købe dit hus, fordi det føles rart at være der og de kan se mulighederne og sig selv i huset fremadrettet.

Feng Shui principperne bruger jeg netop til at skabe den gode energi og en indretning, der præsenterer huset bedst muligt. Jeg arbejder intuitivt samt med møblers placering, farvevalg, rod, symbolik, stemninger,  oplevelsen af at komme til huset, gå rundt inde i- og udenfor huset og meget mere.

Jeg tager udgangspunkt i husets allerede eksisterende interiør - der er ofte mange gode muligheder at hente her. Ønskes mindre renovering, tilkøb af nye/brugte ting, giver jeg gerne forslag til dette. Vi aftaler sammen rammerne for optimeringen af huset inden jeg starter.

Alt dette og meget mere vil der bliver arbejdet med i praksis, når du bestiller en "Salg af bolig"- pakke.

Se PRIS på en standard pakke HER eller kontakt mig for et tilbud til netop dit hjem HER

Feng Shui boligindretning

Feng Shui boligindretning tager udgangspunkt i det der hedder en Bagua. I praksis indtegner jeg Bagua´en på boligens plantegning. Ud fra dette kan vi nu se, hvor de 8 forskellige livsområder samt centrum ligger henne i boligen. Vil du vide mere om Feng Shui og Bagua så Læs mere her

Nu hvor vi rent fysisk kan se, hvor de enkelte livsområder ligger henne i boligen, kan vi indrette dét eller de specifikke områder således, at de støtter op om dig og dine personlige ønsker og mål for fremtiden.  I kombination med Feng Shui anvender jeg samtidig en intuitiv tilgang til indretningen. Dette giver en helt unik helhed, hvor indretningen tilpasses netop dig og din eventuelle familie ud fra jeres særlige ønsker og behov.

Både indenfor Feng Shui og den universelle tilgang til indretning arbejdes der bevidst med energier og at ændre samt optimere energierne.  Dette vil naturligt sætte en udvikling igang til gavn for jer der bor i boligen. Derfor er denne form for indretning langt mere end indretning. Det handler i høj grad også om personlig udvikling og på et højere plan at leve i harmoni med sine omgivelser.

Hvilke områder i livet kan Feng Shui hjælpe med?

Feng Shui kan hjælpe med alle områder i dit og jeres liv. Nedenfor er blot listet nogle eksempler herpå.

 • Job & Karriere
 • Økonomi & held
 • Relationer herunder parforhold, familie, venskaber og kolleger
 • Livsrejse, graviditet, spiritualitet
 • Kreativitet, anerkendelse, succes
 • Rejseaktivitet, selvtillid, indre udvikling
 • Og mange andre områder

Tag hånd om din bolig ligesom du tager hånd om dig selv

Vi har fokus på vores fysiske krop og vores sind og ånd og søger vejledning og hjælp hertil, når vi føler og mærker et behov herfor. Ofte overser vi - eller er ikke opmærksomme på, hvor meget vores omgivelser påvirker os. Vi tænker ikke umiddelbart over, at vi kan få vores bolig til at hjælpe os til at komme i balance og skabe harmoni. Det ligger ligetil og samtidig kan vi gøre en enorm positiv forskel for os selv og vores familie ved at se nærmere på, hvad vi omgiver os med og som dagligt har indflydelse på os. Det er en utrolig spændende rejse at tage på - at gå på opdagelse i sit eget hjem og dermed i sit indre.

 

Stemninger og funktioner i boligen

Hvilke behov skal boligen opfylde?

 • Et wellness område eller stress-fri zone i huset?
 • Et køkken alrum, hvor der skal være plads til livlig kommunikation, god mad og hygge?
 • En stue der emmer af ro, hule og tryghed?
 • Eller en entré der fortæller om hvem I er og byder velkommen?
 • Unikke, kreative og harmoniske børneværelser der støtter op om netop jeres børn?

- dette og meget mere kan jeg som Feng Shui konsulent hjælpe jer med at skabe.

Feng Shui giver forslag til, hvor de enkelte rum i boligen kan placeres og hvordan disse indrettes bedst muligt. Begge dele med henblik på at udnytte den naturlige energi der allerede findes således, at rummenes forskellige funktioner udnyttes bedst muligt til gavn for dig og din familie. På denne måde vil du og din familie leve i bedst mulig harmoni med naturen og jeres omgivelser.

Et eksempel herpå kan være Feng Shui i soveværelset;

At vælge den bedste placering af soveværelset kunne være i vest, fordi der her er en roligere energi end i syd. Interiøret kunne være dæmpede jordfarver tilsat lidt rosa og grønne planter, bløde tekstiler med rolige eller ingen mønstre. Ingen blanke overflader. Brug af naturmaterialer. Symbolik der fremmer en god nats søvn og romantik. Dertil kommer placering af møbler og seng i soveværelset.

Alt dette og meget mere kan Feng Shui indretning hjælpe med at optimere.

Jeg tilpasser altid Feng Shui til hjemmets beboere, så ovenstående er generelt og kun vejledende.

 

Farver i boligen

Som Feng Shui konsulent kan jeg hjælpe  med at vælge farver og interiør (materialer, former og symbolik) til boligen. Farver og interiør kan hjælpe med at skabe bestemte stemninger afhængig af rummenes funktioner og ønsker hertil.

Alle farver har en symbolik og indflydelse på os, hvorfor det giver mening at være bevidst om farvevalg i boligen. Jeg medbringer altid en farvevifte og går gerne i dybden med farver og deres betydning og kommer med konkrete bud på, hvilke farvemuligheder der findes i forhold til jeres behov og ønsker. Og husk at hvid også er en farve, som har indflydelse på os. Vi skal bruge farver til at forstærke alt det gode i livet og ikke være bange for at anvende andre end den hvide farve. Der er et væld af spændende farvemuligheder.

 

LÆS MERE OM PRISER HER

Feng Shui Indretning ved Nybyggeri og Renovering

Det er ideelt at anvende Feng Shui, når I skal bygge nyt hus eller renovere jeres eksisterende bolig

Står I overfor at skulle bygge et helt nyt hus eller renovere jeres nuværende bolig? - Så får I virkelig alle tiders mulighed for at sætte jeres eget præg herpå ved at inddrage Feng Shui fra starten. Det giver jer mulighed for at planlægge og udføre nogle fantastiske rum og harmoniske rammer for jer fra starten af.

Som certificeret Feng Shui konsulent kan jeg, netop i denne proces, give jer en masse konkret input, viden og sparring, når det drejer sig om placering af hus på grund, placering af rum inde i huset samt inspiration og viden omkring farver, former, materialevalg på alt interiør i huset samt symbolik inde såvel som ude. I kan læse mere om mig HER

Jeg hjælper og inspirerer jer meget gerne i denne proces, så kontakt mig for en uforpligtende snak eller et tilbud, så I kan komme igang med jeres spændende projekt.

I kan læse mere om PRISER HER og finde mine KONTAKTINFORMATIONER HER

Hustegning Nybyg
Feng Shui Farver SnowVic
Farvepalette
COLOURBOX5542854 Himmel Med Boble Kopi

Hvordan foregår en Feng Shui konsultation?

Jeg har nedenfor kort skitseret, hvordan en Feng Shui konsultation foregår.  En konsultation er altid individuel og resultatet heraf er derfor også helt unikt og spændende.

Forberedelse inden konsultationen

 • Vi snakker om dine ønsker, behov og forventninger til konsultationen over telefonen eller via mail
 • Til min forberedelse hjemmefra, har jeg brug for at du sender mig en målfast plantegning over din bolig. Herpå skal du indtegne en pil, der vender stik mod nord. Jeg lægger Baguaen på plantegningen ud efter pilen mod nord, hvorfor det er vigtigt, at denne er indtegnet nøjagtigt ved brug af et kompas
 • Jeg har brug for billeder af din bolig, fordi min arbejdsproces allerede starter inden jeg kommer ud til dig på konsultation
 • Vi aftaler, om du ønsker at få udarbejdet en inspirations rapport eller selv tager noter undervejs i konsultationen

 

Selve konsultationen

 • Når jeg kommer ud til dig, starter vi med sammen at tage en rundvisning af din bolig og har en indledende snak. Herefter laver jeg en kort gennemgang af din plantegning med indtegnet Bagua på samt gennemgår lidt omkring princippernei & relevante budskaber
 • Efter dette begynder selve Feng Shui ndretningen i de områder, som vi har aftalt. Du inddrages løbende undervejs, så vi har en dialog og du får alle de idéer og den inspiration, der kommer til mig - tag gerne noter undervejs
 • Nogle gange giver det mening at flytte rundt på ting undervejs i konsultationen. Andre gange er det bedre, at du bagefter i ro og fred, selv prøver dig frem
 • Vi afrunder konsultationen, snakker om en videre plan og aftaler en dato for opfølgning på den udførte konsultation

 

Efter konsultationen laver vi en opfølgning pr. telefon eller ved et besøg alt efter aftale

 

Inspirationsrapport: efter aftale udarbejder jeg en rapport om det, som vi har talt om undervejs herunder mine inspirations forslag. Den fungerer som et opslagsværk, så du til enhver tid kan huske, hvad vi talte om, når du vil i gang med din indretning. Rapportens omfang og dybde tilpasses dit behov og aftales derfor individuelt. Der betales en særskilt pris herfor.

 

LÆS MERE OM PRISER HER &

KONTAKT MIG HER

IMG 8461

Kontakt Anja Lundkvist

Du er meget velkommen til at kontakte mig på

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk