Om SnowVic - Indret din fremtid

Om SnowVic

Firmaet SnowVic – Indret din fremtid kom til verden i 2017. SnowVic står for at udføre seriøse, engagerede og individuelt målrettede Feng Shui konsultationer i hele Danmark samt afholder kurser i Feng Shui indretning. Foredrag tilbydes på forepørgsel.

Jeg, Anja og indehaver af SnowVic, er meget dedikeret og nærværende i mit konsulentarbejde og har en oprigtig, ærlig, kreativ og praktisk orienteret tilgang til at hjælpe mine kunder ved hjælp af unik og intuitiv indretning.

Jeg sætter en ære i at levere et godt stykke kvalitetsarbejde til gavn for dig fremadrettet. Jeg ligger vægt på et godt samarbejde med dig og kommer med konkrete brugbare løsninger, som du kan arbejde videre med efterfølgende. Jeg er din fortrolige samarbejdspartner, som arbejder 100% for dig og dine ønsker for fremtiden med respekt for den du er.

Mit mål er, at du som min kunde, er yderst tilfreds og vender tilbage til SnowVic for at blive yderligere inspireret til dit næste projekt.

Jeg ligger stor vægt på faglighed og holder mig derfor løbende opdateret via litteratur, netværk, messer, foredrag og kurser mv., når disse findes relevante og givende. Jeg vil gerne undervises og inspireres af de store personligheder indenfor Feng Shui for at udvikle mig mest muligt med henblik på hele tiden at blive en bedre og bedre Feng Shui indretningskonsulent.

 

*SnowVic støtter en rigtig god sag og er derfor SPONSOR for DANSK DYREVÆRN AARHUS* www.ddaa.dk  

 

De bedste ønsker for fremtiden

SnowVic – Indret din fremtid v. Anja Lundkvist Jensen

Budhha
2
Vesterhavet 2020

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information og et tilbud

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk.