Spirituel Feng Shui konsulent

Som spirituel Feng Shui konsulent kan jeg guide og inspirere dig på et dybt personligt plan i forhold til at skabe det liv, du drømmer om, gennem din boligindretning.

Du får unik viden, inspiration og redskaber, så du bliver i stand til at skabe dit personlige hjem, der nærer og vejleder dig i den retning, som du måtte ønske for din fremtid.

Jeg arbejder med Feng Shui kreativt og spirituelt samt ud fra mulighedernes land og med kærlighed og lys. Jeg arbejder- og er autentisk og mit mål er at hjælpe dig godt på vej.

Jeg er af den overbevisning, at der altid er noget man kan gøre anderledes og forandre til det bedre og tror på muligheder, mirakler og kærlighed.

Det handler om at kunne se mulighederne og det kan jeg. Så uanset hvilken tanke, idé eller udfordring du står med i forhold til indretning, vil jeg kunne komme med inspiration til dig baseret på min viden og erfaring.

Mit fokus er altid på det positive. Jeg får idéer og ser muligheder i stedet for begrænsninger. Jeg lader mig ikke begrænse af bygningen, beliggenheden, ruminddelingen eller indretningen.

 

Jeg arbejder med spirituel Feng Shui og oprydning efter kompasmetoden samt De 5 elementer. Jeg kombinerer denne grundlæggende viden med min intuition, kontakt til Universet, pendulering samt dybtgående spørgsmål med mere. Altid helt specifikt målrettet til den eller de aktuelle personer jeg arbejder sammen med under konsultationen.

Jeg tager mit udgangspunkt i Bagua som kort fortalt er en ottekant indeholdende 8 livsområder og centrum (Yin/Yang). Jeg har på forhånd indtegnet denne Bagua på din plantegning, som du har sendt til mig, ud fra verdenshjørnerne og de 8 kompasretninger med udgangspunkt i nord.

 

Under min forberedelse og konsultation samarbejder jeg med Universet og arbejder kreativt med farver, former og materialer, laver omrokeringer af interiør, ser på symbolik eller mangel derpå og kommer med forslag til anden rumfunktion, hvis dette er aktuelt.

Jeg arbejder intuitivt, mærker og arbejder med at forbedre energien og stemningen i rummene samt arbejder med yin yang balancen.

 

Jeg kan udregne det der hedder De gode retninger, hvis du har et ønske herom.

Jeg kan udregne dine særligt gode kompasretninger, som du kan bruge yderligere som et redskab i din indretning. De gode retninger er kort fortalt en udregning af 4 kompasretninger, der er særligt gode for os. Det er individuelt, hvilke retninger der er bedst for os og udregnes derfor på baggrund af din fødselsdato. Retningerne kan bruges til at optimere din fysiske placering i din bolig og virksomhed med videre. Ønsker du at høre mere, så kontakt mig gerne.

 

Jeg stiller dybtgående spørgsmål for et få det bedste personlige resultat for dig.

Jeg spørger ind til dig undervejs for at hjælpe dig mere specifikt hen mod det, du gerne vil. Det vil sige, at det er dig selv, der finder svarene og dermed den rette løsning for dig, men jeg guider dig derhen gennem uddybende spørgsmål og vejledning med baggrund i spirituel Feng Shui. Du bestemmer selv hvor dybt du vil gå.

 

Jeg sætter en ære i at levere kvalitet hele vejen rundt til gavn for dig. Det er vigtigt for mig med et godt samarbejde og jeg kommer med konkrete og brugbare løsninger, som du kan arbejde videre med efterfølgende. Jeg er din fortrolige sparringspartner, som arbejder 100% for dig og dine ønsker for fremtiden med respekt for den du er.

 

Jeg ligger stor vægt på faglig, personlig og åndelig udvikling og holder mig derfor løbende i gang via litteratur, netværk, messer, foredrag, kurser og uddannelse. Jeg vil gerne undervises og inspireres af de store personligheder indenfor det spirituelle for at udvikle mig mest muligt med henblik på hele tiden at blive en bedre og bedre spirituel Feng Shui konsulent til gavn for dig og mig.

Budhha
Feng Shui Indretning Og Plantegning
Vesterhavet 2020

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en snak

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk.