Ryd op med Feng Shui 

Ryd op med Feng Shui betyder, at du rydder op bevidst i din bolig og dermed skaber positive forandringer, som åbner op for nye muligheder i dit liv

 

Oprydning er langt mere end bare at rydde op - når du gør det bevidst

At rydde op bevidst betyder, at du forholder dig til alt, hvad du har i din bolig og hvordan det påvirker din energi. Du kommer til at forholde dig til, hvad du ønsker i dit liv og hvad du ikke længere har brug for og dermed, hvad du skal beholde i dit hjem og hvad der skal videre. Dette gælder både fysisk og mentalt. På den måde kommer du helt til bunds i dit rod og får ryddet ud i alt det, der ikke længere tjener dig. Det vil automatisk skabe helt nye muligheder i dit liv og - eller få dig til at blive bevidst om alt det, som gør dig godt, så du kan omgive dig med god energi fremadrettet.

 

Husk, at når du giver noget videre, åbner du op for, at noget nyt og godt kan komme ind i dit liv. Ved at være bevidst i denne proces, bestemmer du selv, hvad du åbner for og ønsker skal komme ind i dit liv. Din bolig påvirker dig derfor i langt højere grad end du troede muligt. Det skaber rammerne for en sjov legeplads, hvor du selv kan forme din bolig, der støtter op om den, som du er og det du ønsker dig af dit liv.

 

En spændende, indsigtsgivende og udviklende proces, som arbejder for at skabe det liv, som du ønsker dig. Rigtig god fornøjelse.

Kontakt mig her

6
Feng Shui Oprydning SnowVic
9
Snow

Bliv bevidst om, hvilke livsområder du roder i, i din bolig, så du kan ændre på det

Ved at få indtegnet Baguaen på din plantegning for dit hjem eller for eksempel sommerhus, kan du blive bevidst om og helt specifikt se, i hvilke områder af dit liv, som du roder. Der vil oftest være en klar sammenhæng mellem de områder, du har udfordringer i, i dit liv og de områder, hvor der er rod i dit hjem.

Det vil give dig indsigter og være en ”øjenåbner” at blive bevidst om, hvor dit rod befinder sig i dit hjem og dermed i dit liv. Det bliver klart for dig, hvor du roder i dit liv og giver bevidsthed på og motivation for at få ryddet op. Det bliver helt konkret en måde, hvorpå du målrettet kan hjælpe dig selv.

Livsområder tæller alt i vores liv, f.eks. relationer og parforhold, uddannelse og job, økonomi, personlig udvikling, graviditet, evner og talenter, vores livsrejse og meget mere. Du vil altid kunne placere et livsområde i Baguaen.

Du kan læse mere om Bagua og livsområder her

 

Jeg kan indtegne Bagua på din plantegning, så du kan skabe forandringer i dit liv

Jeg tilbyder at indtegne en Bagua på din plantegning, så du helt konkret kan se hvor de enkelte lvisområder i din bolig befidner sig henne. Jeg kan indtegne Bagua uden en konsultation for dig, hvis du selv ønsker at komme igang med at rydde op, men ikke kan tegne Bagua ind på plantegningen.

Få et uundværligt redskab nu ved at bestille en Bagua indtegning på din plantegning. Jeg indtegner Bagua efter kompasmetoden. Kompasmetoden betyder, at jeg arbejder med Feng Shui ud fra Universets 8 kompasretninger og dermed tager udgangspunkt i Universets naturlige energi. Hver af de 8 kompasretninger har hver sin energi.

Se priser på indtegning af Bagua på din plantegning her

6
7
2
COLOURBOX4298573

Jeg tilbyder hjælp og vejledning til oprydning med Feng Shui

Har du af forskellige grunde vanskeligt ved at komme igang med at rydde op, så kan jeg hjælpe dig. Jeg er uddannet Feng Shui- og oprydningskonsulent, men jeg arbejder dog ikke som "flyttekvinde", men jeg kan hjælpe dig professionelt ved at være til stede og give dig konkrete brugbare værktøjer til at rydde op, sortere og organisere, så du får ryddet op.

Jeg arbejder intuitivt og med udgangspunkt i netop dig og med at hjælpe dig videre i dit liv.

Jeg stiller spørgsmål og hjælper dig med at få forholdt dig til ting i din bolig, så du bliver bevidst om, hvad de gør eller ikke gør for dig, og hvordan du kommer videre i oprydningsprocessen. Det er dig selv, der skal træffe beslutnigerne om, hvad der skal sendes videre, men jeg guider og støtter dig, så du kommer igang, lærer det og selv kan komme i mål. Eller vi følges ad gennem processen, hvis du har behov for det. Jeg hjælper og guider dig, der hvor du er i processen.

 

Rent praktisk vil det være dig selv eller nogle andre du selv arrangerer, der konkret pakker og kører dine ting væk og videre til eventuelt genbrug. Det er nemligt vigtigt, at du får tingene videre med det samme. Afhængig af opgavens omfang, forbeholder jeg mig også ret til at henvise til andre oprydningskonsulenter eller pænt takke nej, hvis jeg mener, det er udenfor mit kompetenceområde.

Se priser på oprydning med Feng Shui her

Kontakt mig her

Hvorfor er det vigtigt at rydde op?

Fordi rod vil trække din energi ned og skabe udfordringer samt vanskeliggøre at skabe det liv, som du drømmer om. Alt hvad vi omgiver os med, påvirker os. Rod avler rod. Er der først rod, vil det skabe mere rod. Jo mere stillestående energi tiltrækker du og jo mere påvirkes dit liv heraf.

At rydde op vil fjerne denne stillestående energi og bringe nye muligheder ind i dit liv. Da rod hindrer et godt flow og harmoni i dit hjem, giver du helt automatisk plads til ny god energi, når du rydder op. Du åbner op for en fremtid med plads til nye dejlige muligheder, som du måtte ønske dig. Du skiller dig af med ting, der ikke længere gør dig godt og skaber samtidig plads til nyt (ikke nødvendigvis ting) som gør dig godt i dit liv.

Oprydning er faktisk en super spændende proces. Vær forventingsfuld til, hvad du giver plads til i dit liv, når du har ryddet op og mærk energien løfter dig på flere plan

 

Hvad kan oprydning med Feng Shui gøre for dig?

  • Gøre dig fri af fortiden og rense ud i gamle stillestående energier.
  • Bringe frisk og positiv energi ind i dit hjem og åbne op for nye muligheder for dig (og din familie)
  • Give en følelse og oplevelse af harmoni, glæde og lethed.
  • Give mere overskud og energi.
  • Give mere klarhed over, hvad du skal i fremtiden - hvilken vej du kan gå.
  • Hjælpe dig videre i dit liv uanset, hvor du befinder dig.
  • Få ryddet op i de ofte mange materielle ting vi har omkring os. Det giver mere lys og luft.
  • Og mange flere gode ting, som tiden vil vise dig. Oprydning er en personlig proces og har derfor forskellig positiv indflydelse på dit liv. Oprydning er altid til det gode.

Se priser på oprydning med Feng Shui her

Vesterhavet 2020

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere

 

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)

E-mail: anja@snowvic.dk