Om SnowVic & mig

SnowVic & Anja

SnowVic, er et navn sammensat af navnet på min datter og hund, på det firma som jeg startede op i 2017 efter en beslutning om selv at forme mit liv, så det passer til mig. SnowVic giver mig den frihed og fleksibilitet, som jeg har brug for og til at leve ud fra de værdier, som mærkes rigtigt for mig. Navnet bygger på kærlighed og alt det gode i livet.

Jeg hedder Anja, er født i 1976 i Århus og opvokset i en forstad hertil. Efter at have boet forskellige steder gennem årene, er jeg i dag flyttet til Odder, for at være tæt på havet, med min mand, vores skønneste datter, fantastiske hund og heldige marsvin.

Jeg har en blandet uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund - senest som sygeplejerske i Århus gennem mange år på forskellige sygehusafdelinger. Jeg har været så privilegeret ad denne vej at møde mange forskellige mennesker i mange forskellige livssituationer og fået rigtig meget viden og erfaring med mig. Dette kan jeg i dag bruge i livet generelt og ikke mindst i mit firma i dag med de ydelser jeg har valgt at tilbyde og bidrage med.

Personlig viden, erfaring og visdom

Jeg har, som mange andre, prøvet meget i livet og kan se hvilken viden, erfaring og nu efterhånden også visdom, som dette har givet mig. Jeg udvikler mig og dermed mit firma løbende ud fra de ting, jeg lærer med tiden og som jeg gerne vil give videre til andre i håb om at inspirere og guide disse mennesker videre på deres unikke vej.

Jeg har selv erfaringer med det spirituelle på personligt plan og da jeg fandt ud af, at jeg er et medie, faldt rigtig mange ting på plads i mit liv. Min spirituelle rejse fortsætter fra dette nu og for altid. Denne personlige udviklingsrejse give derfor hele tiden ny viden, indsigt, klarhed og visdom. Jeg forsøger på bedst mulig vis at give det videre, som jeg indtil nu, er bevidst om.

Spirituel Feng Shui, dyretelepati, healing & clairvoyance

Jeg lever mere og mere bevidst med min spirituelle viden og det resulterer (fortsat) i forskellige kurser og uddannelser. Overordnet, er det for mig, blot forskellige måder at arbejde med sig selv og sine omgivelser på. Alle bidrager hver især på deres måde og giver indsigt, klarhed og mulighed for fornyelse. Det handler alt sammen om energiarbejde og dette kan jeg (tilbyde) på forskellig vis.

Ser jeg tilbage i mit liv, kan jeg se, at jeg altid (men i lang tid ubevidst - blot en helt naturlig del af mig) har gjort brug af disse "energier" i en eller anden grad. Forskellen er nu, at jeg er blevet mere bevidst og bevidst om, hvilken forskel dette kan gøre i livet for mig selv og dermed andre. Derfor har jeg et ønske om viderebringe denne visdom til så mange som muligt.

Du kan læse mere om de forskellige områder her på min hjemmeside.
Jeg har altid været en søgende sjæl - hvilket jeg stadig er. Jeg elsker at lære og videreudvikle mig og søger næsten hele tiden ny viden ad forskellige veje.

Jeg står autentisk frem gennem mit firma SnowVic, fordi det repræsenterer det, jeg kan og har lyst til og jeg glæder mig helt usigeligt meget til at hjælpe dig udfra de evner og værktøjer, som jeg har med mig her i livet.

At nå hertil har uden tvivl været en stor rejse for mig. Der er intet der er tilfældigt og alting er opgaver, som jeg skal lære af for at udvikle mig til mit højeste bedste til gavn for dig og mig.

 

Med ønsket om en harmonisk & autentisk fremtid

Og med kærlig hilsen

Anja

 

SnowVic støtter:

Dansk Dyreværn Aarhus www.ddaa.dk - nu Dyrenes beskyttelse

Orangutangerne på Borneo BOS

Mødrehjælpen

 

Lidt om mine uddannelser, kurser, udvikling og læring:

"Medieskab" hos Judy Rasmussen på Brug din 6. sans skolen i Kolding. September- december 2021.
"Clairvoyant Medie Healer" uddannelse hos Judy Rasmussen på Brug din 6. sans skolen i Kolding. januar-september 2021.
Løbende personlig udvikling blandt andet via alternative og spirituelle sessioner
Løbende fordybning i spirituelle bøger, foredrag og netværk
Messedeltagelse på blandt andet Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Ålborg & Århus (www.daninfo.dk) samt Messe for Alternativ behandling i flere byer (www.messeforalternativbehandling.dk) fra 2018-
Løbende deltagelse i diverse arrangementer indenfor det alternative og spirituelle 2017-
Mentorforløb. Spirituelt Lederskab hos Life Academy 2020, 4 måneder. Certificeret.
Mentorforløb. Personligt udviklingsforløb hos Life Academy 2020, 6 måneder.
Basiskursus i Dyrekommunikation 2019
Startet og opbygget egen virksomhed 2017-
Udannelse som Feng Shui - & Oprydningskonsulent 2017/18 i Århus. Cerificeret.
Sygeplejerske gennem 8 år på Aarhus Universitetshospital på forskellige afdelinger samt diverse efteruddannelse 2008-16
Uddannet sygeplejerske fra Sygeplejeskolen i Aarhus 2004-2008
Markedsføringsøkonom, Århus, samt diverse efteruddannelse 2000 -2004

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig
Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk

1
Tulipaner Lyserøde
4

Vesterhavet 2020

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk