Om SnowVic 

SnowVic & Anja

SnowVic, er navnet på mit firma, som jeg startede op i 2017. SnowVic indebærer de dybeste værdier for mig og selve navnet er sammensat af navnene på min datter og hund. SnowVic bygger på kærlighed og alt det gode i livet.

Jeg selv hedder Anja, er født i 1976 i Århus og opvokset i en forstad hertil. Efter at have boet forskellige steder gennem årene, er jeg i dag flyttet til Odder, for at være tæt på havet, med min mand, vores skønneste datter, fantastiske hund og heldige marsvin.

Jeg har gennem de seneste år uddannet mig indenfor det alternative og spirituelle. Inden da spænder min uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund vidt, men senest som sygeplejerske gennem en årrække på Århus Universitetshospital. Jeg har været så privilegeret, ad denne vej, at møde mange forskellige mennesker i mange forskellige livssituationer og fået rigtig meget viden og erfaring med mig. Det er i dag en stor del af mig, hvilket jeg er taknemmelig for.

Personlig udvikling er en naturlig del af mig, hvilket også førte til, at jeg blandt andet i 2018 blev uddannet Feng Shui- og oprydningskonsulent og i 2021 blev uddannet som Clairvoyant Mediehealer. Jeg påbegynder desuden uddannelsen til Master Healer til september 2022. Disse uddannelser har åbnet helt nye døre for mig på flere plan og denne viden bruger jeg i dag både her i mit professionelle virke, men også i mit personlige liv. Min spirituelle udvikling fortsætter og jeg arbejder hele tiden på at nå højere op på min egen personlige vibrationsstige og leve så bevidst og autentisk som muligt med hjertet på rette sted.

 

Spirituel Feng Shui, dyretelepati, healing & clairvoyance

At jeg lever mere og mere bevidst med min spirituelle viden, resulterer (fortsat) i forskellige kurser og uddannelser. Overordnet, er det for mig, blot forskellige måder at arbejde med sig selv og sine omgivelser på. Alle bidrager hver især på deres måde og giver indsigt, klarhed og mulighed for fornyelse. Det handler alt sammen om energiarbejde og dette kan jeg (tilbyde) på forskellig vis.

Kigger jeg tilbage i mit liv, kan jeg nu se, at jeg altid (men i lang tid ubevidst) har gjort brug af disse "energier" i en eller anden grad. Den afgørende skillevej kom til mig, da jeg blev uddannet Clairvoyant Mediehealer i 2020-2021. Mange ting er siden da faldt på plads og har åbnet nye døre.

Jeg har altid været en søgende sjæl - hvilket jeg stadig er og elsker at lære og videreudvikle mig og søger næsten hele tiden ny viden ad forskellige veje.

Jeg står autentisk frem gennem mit firma SnowVic, fordi det repræsenterer det, jeg kan og har lyst til og jeg glæder mig helt usigeligt meget til at hjælpe dig udfra de evner og værktøjer, som jeg har med mig her i livet.

At nå hertil har uden tvivl været en stor rejse for mig. Der er intet der er tilfældigt og alting er opgaver, som jeg skal lære af for at udvikle mig til mit højeste bedste til gavn for dig og mig.

 

Med ønsket om en harmonisk & autentisk fremtid

Og med kærlig hilsen

Anja

 

SnowVic støtter:

Dansk Dyreværn Aarhus www.ddaa.dk - nu Dyrenes beskyttelse

Orangutangerne på Borneo BOS

Øvrige organisationer der arbejder for dyrs velfærd og trivsel

 

Lidt om mine uddannelser, kurser, udvikling og læring:

Påbegynder Master Healer uddannelsen 2022 hos Judy Rasmussen.

"Medieskab" (afdødekontakt) hos Judy Rasmussen på Brug din 6. sans skolen i Kolding. September- december 2021.
"Clairvoyant Medie Healer" uddannelse hos Judy Rasmussen på Brug din 6. sans skolen i Kolding. januar-september 2021.
Løbende personlig udvikling blandt andet via alternative og spirituelle personlige sessioner
Løbende fordybning i spirituelle bøger, foredrag og netværk
Messedeltagelse på blandt andet Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Ålborg & Århus (www.daninfo.dk) samt Messe for Alternativ behandling i flere byer (www.messeforalternativbehandling.dk) fra 2018-
Løbende deltagelse i diverse arrangementer indenfor det alternative og spirituelle 2017-
Mentorforløb. Spirituelt Lederskab hos Life Academy 2020, 4 måneder. Certificeret.
Mentorforløb. Personligt udviklingsforløb hos Life Academy 2020, 6 måneder.
Basiskursus i Dyrekommunikation 2019
Startet og opbygget egen virksomhed 2017-igangværende
Udannelse som Feng Shui - & Oprydningskonsulent 2017/18 i Århus. Cerificeret.
Sygeplejerske gennem 8 år på Aarhus Universitetshospital på forskellige afdelinger samt diverse efteruddannelse 2008-16
Uddannet sygeplejerske fra Sygeplejeskolen i Aarhus 2004-2008
Markedsføringsøkonom, Århus, samt diverse efteruddannelse 2000 -2004

Du er meget velkommen til at kontakte mig
Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk

1
Vesterhavet 2020

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk