Om mig og SnowVic

Hvem er SnowVic & Anja?

SnowVic er navnet på det firma jeg startede op i 2017. Navnet repræsenterer nogle gode, sunde, kærlige, stærke og spirituelle kerneværdier for mig, som mit firma og dermed jeg er bygget op omkring og står for og som du som kunde får stor gavn af i hele forløbet.

Bag SnowVic står jeg, Anja, født i 1976 i Århus og opvokset i en forstad hertil. Jeg bor i dag i Silkeborg med min dejlige mand, vores skønneste datter samt fantastiske hund og heldige marsvin.

Megen erfaring gennem arbejdet med mennesker

Jeg har en blandet uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund - senest som sygeplejerske i Århus gennem mange år på forskellige afdelinger. Jeg har været så privilegeret ad denne vej at møde mange forskellige mennesker i mange forskellige livssituationer og fået rigtig meget erfaring. Denne erfaring kan jeg i dag bruge i livet generelt og ikke mindst i mit nuværende arbejde som spirituel Feng Shui konsulent, hvor jeg heldigvis stadig arbejder med mennesker. Ydermere kan jeg kombinere spirituel Feng Shui med det, som jeg også elsker, nemlig at være kreativ og samtidig bruge mine evner til at kommunikere med Universet, der altid guider til det højeste bedste.

Personlige erfaringer med Feng Shui

Personligt har jeg haft overraskende gode og positive erfaringer med Feng Shui og faldt med det samme for denne kreative for form indretningsfilosofi. Da jeg tilmed fandt ud af at jeg rent faktisk kunne uddanne mig til Feng Shui konsulent og dermed hjælpe andre også, var det helt indlysende og uden tvivl at jeg skulle uddanne mig til dette og starte mit firma op. Dette har jeg gjort med hvad det indebærer af opture og udfordringer når man starter et nyt projekt op fra bunden. Det i sig selv har givet mig en ballast, stor viden, erfaring og personlig rygrad og brede skuldre. Jeg er i dag utrolig taknemmelig for at jeg holdt fast og fulgte mit hjerte, hjerne, evner og tillid til Universet.

De tre helt store personlige områder hvor jeg, bevidst, har fået støtte af Feng Shui var da jeg mødte min nuværende mand, da jeg nogle år senere blev gravid og vi fik vores fantastiske datter og senere at jeg fik vist- og blev fuldstændig klar over min videre levevej som spirituel Feng Shui konsulent. Så er der alle de andre ting og områder hvor jeg også har haft fornøjelsen af Feng Shui.

Spirituel Feng Shui er en del af mig og min fremtid

Jeg lever naturligt med og efter spirituel Feng Shui hver eneste dag og jeg bliver aldrig færdig med at arbejde med det – heldigvis. Det er en ”on going” proces for resten af livet. Lige spændende, inspirerende, powerfuld og magisk hver gang.

Ser jeg tilbage i mit liv, kan jeg se, at jeg altid har gjort brug af disse værktøjer i en eller anden grad, men ubevidst. Forskellen er nu, at jeg er blevet bevidst og bevidst om, hvilken forskel dette kan gøre i livet og derfor vil jeg gerne viderebringe denne visdom til så mange som muligt.

Hvis du blot vidste, hvor meget din bolig kan gøre for dig, så ville du uden at tøve gå i gang med det samme og aldrig stoppe denne utrolig inspirerende og magiske proces.

Min spirituelle rejse

Spirituelt set har jeg nok altid været en søgende sjæl - hvilket jeg stadig er. Jeg elsker at lære og videreudvikle mig og søger næsten hele tiden ny viden ad forskellige veje.

Jeg søger også at finde mit ståsted i livet, min passion og min livsvej. Den føler jeg, at jeg har fundet nu, men ved også, at der kommer meget mere på denne rejse og at min udvikling heldigvis aldrig stopper.

Jeg er i gang med denne udviklingsproces og er i den forbindelse atter i gang med personlig udvikling og uddannelse. Et grundvilkår for mig, at lære nyt, men det er sådan jeg er og elsker det. Jeg er særligt god til mennesker og besidder en stor ro og nærvær. Jeg er - og arbejder autentisk og drager omsorg for andre med respekt og kærlighed.

 

Jeg står autentisk frem gennem mit firma SnowVic, fordi det repræsenterer det, jeg kan og skal og jeg glæder mig helt usigeligt meget til at hjælpe dig med de evner og værktøjer, som jeg har med mig.

At nå hertil har uden tvivl været en stor rejse for mig. Der er intet der er tilfældigt og alting er opgaver, som jeg skal lære af for at udvikle mig til mit højeste bedste til gavn for dig og mig. Jeg har i dag valgt at leve bevidst, at have tillid til processen og Universet.

 

Med ønsket om en skøn & autentisk fremtid

Og med kærlig hilsen

Anja

Vesterhavet 2020

SnowVic støtter:

Dansk Dyreværn Aarhus www.ddaa.dk

Dyrenes beskyttelse

Orangutangerne på Borneo BOS

Mødrehjælpen

Diverse uddannelser, kurser, udvikling og læring:

 • "Medieskab" hos Judy Rasmussen på Brug din 6. sans skolen i Kolding. Efterår 2021-
 • "Clairvoyant Medie Healer" uddannelse hos Judy Rasmussen på Brug din 6. sans skolen i Kolding. januar-september 2021.
 • Løbende personlig udvikling blandt andet via alternative og spirituelle sessioner
 • Løbende fordybning i spirituelle bøger, foredrag og netværk
 • Messedeltagelse på blandt andet Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Ålborg & Århus (www.daninfo.dk) samt Messe for Alternativ behandling i flere byer (www.messeforalternativbehandling.dk) fra 2018-
 • Løbende deltagelse i diverse arrangementer indenfor det alternative og spirituelle 2017-
 • Mentorforløb. Spirituelt Lederskab hos Life Academy 2020, 4 måneder. Certificeret.
 • Mentorforløb. Personligt udviklingsforløb hos Life Academy 2020, 6 måneder.
 • Basiskursus i Dyrekommunikation 2019
 • Startet og opbygget egen virksomhed 2017-
 • Udannelse som Feng Shui - & Oprydningskonsulent 2017/18 i Århus. Cerificeret.
 • Sygeplejerske gennem 8 år på Aarhus Universitetshospital på forskellige afdelinger samt diverse efteruddannelse 2008-16
 • Uddannet sygeplejerske fra Sygeplejeskolen i Aarhus 2004-2008
 • Markedsføringsøkonom, Århus, samt diverse efteruddannelse 2000 -2004
Vesterhavet 2020

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig

 

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk