Om Anja

Om mig

”Min overbevisning for et harmonisk liv er, at turde, at være tro mod sig selv i alle henseender – at turde, at forme sin egen lykke-sti gennem livet” 

Hej. Jeg hedder Anja Lundkvist Jensen, er født i 1976 og opvokset i Hørning, ved Skanderborg i det østjyske, med mine forældre og søskende.

I dag bor jeg med min dejlige mand, skønne datter og fantastiske hund i det naturskønne Silkeborg. Vi er en aktiv familie med naturen som en stor del af vores daglige liv.

Jeg har en baggrund som Markedsføringsøkonom fra Erhvervsakademiet i Århus i 2002. I 2004 valgte jeg en ny karriereretning i livet og blev i 2008 uddannet sygeplejerske fra Sygeplejeskolen i Århus. Jeg har arbejdet som sygeplejerske på forskellige afdelinger på Århus Universitetshospital indtil 2016, hvor jeg gik på barsel.

Efter min barsel valgte jeg endnu et karriereskift med henblik på at starte min egen virksomhed op. Jeg startede derfor på uddannelsen til Feng Shui konsulent og blev ét år senere certificeret Feng Shui konsulent samt Oprydningskonsulent ved Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui i Århus. Jeg har siden startet mit firma ”SnowVic – Indret din fremtid” op.

Jeg har altid haft behov for at videreudvikle mig og har søgt ny viden og har derfor taget adskillige kurser og efteruddannelser med baggrund i mine forskellige uddannelser.

Min brede baggrund har ført mig vidt omkring i livet og jeg har arbejdet i mange forskellige sammenhænge og situationer med mange forskellige mennesker. En rejse jeg i dag ikke ville have været foruden og som har givet mig en masse livserfaring. Min spændende livs- og erhvervserfaring kan jeg nu, endelig, drage stor fordel af i mit arbejde som Feng Shui – og Oprydningskonsulent.

Jeg har altid interesseret mig for det alternative, har en stærk intuition, stor empati og ser muligheder og det positive i livet. Tror på, at med vilje og mod kommer man langt. Jeg har en særlig god menneskelig tilgang, en god situationsfornemmelse og forståelse samt en stor ro, et nærvær og et overblik, som jeg kan bruge med stor fordel i mit nuværende arbejde.

Jeg er rigtig glad for, at jeg nu som uddannet Feng Shui – og Oprydningskonsulent kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål og drømme i livet ved hjælp af personlig og meningsgivende indretning samt målrettet oprydning.

Med ønsket om det bedste for fremtiden

Anja

IMG 8461
IMG 8461

Kontakt mig

Kontakt mig meget gerne for en uforpligtende snak og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig/jer ud fra jeres tanker, ideer og udfordringer.

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk