Clairvoyance & Healing

Hej & hjertelig velkommen

Jeg er taknemmelig for at kunne tilbyde dig clairvoyance & healing.

Clairvoyance

En clairvoyance kan du bruge til at få vejledning og guidning fra Universet (åndeverdenen og andre lysvæsener). Du kan få viden og klarhed omkring forskellige områder i dit liv eller nye perspektiver og muligheder, som du måske ikke selv havde set. Det er viden ”set fra oven” på en altid kærlig og hengiven måde og som altid gives til dig, til dit højeste bedste. Du har altid dit frie valg til at bruge denne viden til, hvad du måtte ønske for din situation. Det er en vifte af indsigter, klarheder og muligheder du får vist i en clairvoyance og hvad du bruger disse til, er kærligt op til dig.

 

Hvordan jeg arbejder som clairvoyant medie

I en clairvoyance stiller jeg mig, som medie, til rådighed for Universet – både for åndeverdenen, men også for andre lysvæsener, der ønsker at kommunikere. Jeg fungerer som en kanal, der videreformidler Universets budskaber til mennesker på jorden. Jeg arbejder udelukkende ud fra det højeste bedste, kærligt, seriøst og autentisk på et højt etisk plan. Jeg har stor ydmyghed, kærlighed og respekt for Universet og vores samarbejde.

Når jeg stiller ind på at kommunikere med Universet, arbejder jeg intuitivt, hvilket for mig vil sige, at jeg åbner op og ser, hvad Universet har af budskaber. Jeg lader Universet tale og lader mig guide ud fra det. Det er aldrig mig, der bestemmer, hvad der skal siges, jeg er blot talerøret (formidler). Det skal ikke give mening for mig, det jeg får af vide, men for dig som klient.

Jeg får blandt andet budskaber ind via billeder, lyde, følelser, stemninger, dufte, ord og sætninger (også på engelsk) og nogle gange ser jeg det meget detaljeret. Universet bruger den erfaring jeg har med i livet til, når de skal kommunikere med mig. Jeg videregiver det, som jeg får af vide, skal videregives på det aktuelle tidspunkt. Jeg kan ikke tiltrække noget eller nogen bestemt eller love min klient at få svar på ting, som denne måtte ønske. Du vil som klient altid have mulighed for at stille spørgsmål og ved enhver clairvoyance følger efterfølgende altid en snak som en del af sessionen.

Kontakt med de afdødes sjæle

Jeg har mulighed for at få kontakt med afdøde. Jeg stiller mig til rådighed for de afdøde, men bestemmer ikke om eller hvem der kommer igennem. Der kommer de budskaber fra de afdødes sjæle, som er meningen, der skal komme igennem. Nogle gange er det andre end dem man havde håbet på og andre gange er det lige nøjagtig den eller de afdøde, som man havde håbet så inderligt på. Det vil altid være opløftende og kærlige budskaber, der kommer igennem. Disse budskaber kan få nogle ting til at falde på plads, give mere ro, tryghed, lindring og glæde.

Clairvoyant læsning af orakelkort

Du har også mulighed for at få en kortlæsning. Det vil sige, at jeg kan læse et orakelkort, som jeg trækker til dig. Her får jeg også billeder og budskaber ind til dig svarende til en clairvoyance, det er blot et andet værktøj for mig at formidle gennem. Da clairvoyance pt. foregår som via zoom, vil det foregå sådan, at jeg har et antal sæt orakel/engle kort, som du kan vælge imellem. Jeg trækker et kort på dine vegne og læser dette clairvoyant. Herefter har vi en snak, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål.

Intuitiv skrivning (kanaliseret)

Jeg er desuden begyndt at skrive intuitivt, hvilket åbnede sig spontant for mig, da jeg begyndte på et intuitivt skrivekursus. Det er igen en måde for mig at arbejde med energi på. Noget jeg arbejder med til mig selv men også via min blog Mellem himmel & jord. En meget inspirerende, indsigtsgivende og spændende proces, som jeg er utrolig taknemmelig for, da det har altid været helt naturligt for mig at udtrykke mig via det skrevne ord.

Lidt om min baggrund for at tilbyde clairvoyance

Jeg er uddannet Clairvoyant Medie Healer og har flere spirituelle kurser bag mig og sikkert flere, der venter forude. Det har været mit eget behov at tage disse uddannelser og kurser, da jeg flere gange har fået af vide, at jeg kan det allerede, selv uden at tage en udannelse. Selvom jeg er født som medie, har jeg ikke været bevidst om dette, da jeg gennem årene og livets oplevelser har fortrængt dette. Det spirituelle har dog fra en tidlig alder naturligt optaget mig, men jeg er ikke opvokset med spiritualitet og har holdt denne del for mig selv indtil for få år siden.

I mit voksenliv har det spirituelle ”banket på” flere gange, men jeg var ikke klar til at lukke op for det, indtil denne ”banken på” blev så højlydt, at jeg ikke længere kunne eller skulle overhøre den. Det føltes da som en kæmpe lettelse, at få af vide, at jeg var et medie. Efter min accept af denne viden, faldt mange ting pludselig på plads for mig. Der var så mange ting i mit liv der gav mening lige pludselig – sjælsbevidsthed. Netop at blive bevidst om denne viden har givet mig en langt større ro og tro på mig selv og ikke mindst accept af den, som jeg er. Jeg arbejder med at være tro mod mig selv i livet og mod de gaver jeg nu engang har med her på jorden.

Det har derfor været af meget stor betydning for mig at starte på Clairvoyant Medie Healer uddannelsen sammen med andre medier – endelig følte jeg, at jeg hørte til og kom hjem. Nu vil jeg gerne videreformidle den viden, jeg får via min kontakt med Universet, til andre søgende sjæle. Jeg glæder mig derfor til at møde dig, kære sjæl, når tiden er til, at vores veje mødes.

Priser på Clairvoyance

Booking af Clairvoyance - kontakt mig her

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

 

Med ønsket om alt det bedste

Anja

Healing

Som medium, og siden uddannet Clairvoyant Medie Healer, tilbyder jeg healing til dig eller dit dyr. Jeg åbner op for Universets healende og kærlige energi og fungerer som kanal for denne energi, som videreføres til dig. Jeg stiller mig altid kun til rådighed for den højeste og bedste energi. Jeg arbejder intuitivt og med forskellige andre healingsteknikker, hvilket kommer til mig under selve healings sessionen og dermed ikke er noget jeg bestemmer på forhånd. Det kan være, at du mærker healingen undervejs og måske ikke. Uanset foregår healingen, det vil den altid gøre. I healings sessionen følger jeg udelukkende og altid Universets guidning, så du får den healing, som du har behov for.

Som medium kan det være, at jeg får clairvoyante budskaber igennem samtidig med healingen. Det er op til dig, om du ønsker disse budskaber eller ej, hvilket vi aftaler på forhånd. Jeg ser og mærker ofte ting under en healing og vil, hvis du ønsker dette, dele det med dig efterfølgende, hvor vi har tid til en samtale omkring den aktuelle healing.

Healing er altid inkl. en samtale og jeg sætter ca.1 time af til en session inkl. samtale.

Efter en healing kan der komme fysiske og psykiske rektioner, som en del af den helingsproces der er sat i gang i din krop. Tillad dig selv at reagere på disse reaktioner, så hjælper du helingsprocessen bedst på vej. Reaktionerne er kun midlertidige og går over igen.  Du er i gang med at hele op og det er helt naturligt, at der kommer nogle reaktioner. Vid at du er på rette vej og at alt er godt. Det er Universets kærlighed, der tager hånd om dig. Hav tillid til processen.

Healing betyder helbredelse, helende eller at gøre hel og er med til at skabe balance. Healing foregår ved energioverførsel fra Universet gennem en kanal, formidler, (her mig og mine hænder) og videre til dig.

Jeg tilbyder healing som fjernhealing. Effekten er fuldt ud den samme som ved fysisk fremmøde. Healing er uafhængig af afstand. Vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg ringer dig op og når selve healingen går i gang, lægger vi røret på og så ringer jeg dig op igen efter endt healing, hvor vi har tid til en snak.

Imens healingen foregår, er det vigtigt, at du er i ro og slapper helt af enten ved at sidde eller ligge godt. Hold dig gerne vågen undervejs. Ved fjernehealing har jeg behov for dit fulde navn og adresse og telefonnummer, så jeg kan bede Universet om at stille ind på dig specifikt under healingen.

Priser på Healing

Booking af Healing - kontakt mig her

Jeg glæder mig til at høre fra dig

 

Med ønsket om alt det bedste

Anja

Vesterhavet 2020
Frostnat
Sol
Fredsduer spirituel
Vesterhavet 2020

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig

 

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk