Sådan arbejder jeg som konsulent

Mig som Feng Shui konsulent - Mulighedernes land

 

Jeg udfører

Feng Shui og arbejder med Oprydning efter Kompasmetoden, De 5 elementer & min intuition. Altid tilpasset til de aktuelle personer.

Dette betyder, at jeg lægger en Bagua (de 8 livsområder og centrum) på en aktuel plantegning ud fra verdenshjørnerne med udgangspunkt i nord. I sammenhæng med dette arbejder jeg med De 5 elementer og dermed elementbalancen indenfor vand,- træ,- ild,- jord- og metalelementet. Du kan læse mere om hvad Feng Shui er her.

 

Jeg arbejder

Kreativt med farver, former og materialer, laver omrokeringer af interiør, ser på symbolik eller mangel derpå og kommer med forslag til anden rumfunktion, hvis dette er aktuelt.

Jeg arbejder intuitivt, mærker og arbejder med at forbedre energien og stemningen i rummene samt arbejder med yin yang balancen.

 

Jeg udregner De gode retninger og NIKI tal

Jeg kan udregne Dine gode retninger samt dit tal indenfor NIKI astrologi, hvis du ønsker dette. De gode retninger er kort fortalt en udregning af 4 kompasretninger, der er særligt gode for os. Det er individuelt, hvilke retninger der er bedst for os og udregnes derfor på baggrund af din fødselsdato. Retningerne kan bruges til at optimere din placering i din bolig og virksomhed med videre. Ønsker du at høre mere, så kontakt mig gerne.

 

Jeg stiller spørgsmål

Spørger jeg ind til ting undervejs for, via Feng Shui og Oprydning, at hjælpe dig mere specifikt hen mod det, du gerne vil. Det vil sige, at det er dig selv, der finder svarene og dermed den rette løsning for dig men, at jeg hjælper dig derhen gennem uddybende spørgsmål og vejledning med baggrund i min viden som Feng Shui – og Oprydningskonsulent.

 

Mit fokus er på Mulighedernes land

Mit fokus er på det positive og jeg arbejder ud fra devisen mulighedernes land. Jeg får ideer og ser muligheder i stedet for begrænsninger. Der er altid en mulighed for at ændre tingene til det bedre, jeg lader mig ikke begrænse af bygningen, beliggenheden, ruminddelingen eller indretningen.

Min tilgang til Feng Shui er yderst positiv og til dét at indrette med Feng Shui. Feng Shui er udelukkende en hjælp til dig, et værktøj til at optimere dine omgivelser, så disse støtter dig bedst muligt i dit fremtidige liv, ud fra dine ønsker. Fremtiden er hele tiden det næste ”nu” og mit ønske er at hjælpe dig og dine omgivelser til at få et harmonisk og dejligt liv.

Jeg udfører Feng Shui konsultationer i hele landet samt tilbyder kurser

Budhha
2
6
Vesterhavet 2020

Ring eller skriv til mig

Kontakt mig gerne for et tilbud eller en uforpligtende snak

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk