Lad din glæde, intuition og tillid guide dig på vej

Lad din glæde, intuition og tillid guide dig på vej

Find glæden frem. Drøm stort og småt. Drøm dig hen til, hvor du gerne vil være og start din rejse der.

Lad din fremtid ske gennem dine drømme. Dagdrømmene er af stor betydning. Mere end du måske aner.

Glæden finder du inde i dig selv. Lad ikke andre overskygge din glæde. Flyt dig fra det, der ikke gavner din energi og glæde. Lad dig selv stråle og vær tro mod dig selv og præcis den, som du er. Hvis du ikke helt ved hvem du er endnu, dette kan nemlig være en lang, men spændende rejse, så start der, hvor du er nu. Tag et skridt ad gangen. Søg den viden, du mærker, du har brug for, vær nysgerrig på dig selv og det du oplever i hverdagen og livet som helhed. Vær stille, find ro og følg din intuition, din mavefornemmelse, også selv om den måske er ganske lille, for jo mere du formår at lytte til den, desto mere vil den vokse og blive tydeligere for dig. Du vil efterhånden genkende den, når den taler til dig. Og det er ad den vej, som du vil vokse og få større viden, visdom og indsigter.

Intuitionen løfter din energi og gør dig glad. Det føles og mærkes helt rigtigt, når du følger din intuition. Den er i starten ofte let at overhøre, hvis du ikke er vant til at lytte til den. Ofte vil du kunne mærke, om du har lyttet til din intuition eller ej. Intuitionen, din sjæl, dit hjerte. Din sjæl hvisker til dig via intuitionen, via ideer og pludselige indskydelser. Universet sender dig tegn og giver dig ligeledes tanker, ideer og konkrete tegn. De gør alt for at komme i kontakt med dig og guide dig på vej. Du skal bede om vejledning, da du altid har din frie vilje og de kun i særlige situationer blander sig uden din accept først. Universet drager omsorg for dig og leder dig på rette vej, også selvom det kan synes som omveje. Det er det ikke, det er din læringsvej. Du har altid alle svar indeni dig selv. Du ved det allerede.

Jo mere du finder ind til din intuition og tør at lytte til den og handle på den, jo mere harmonisk et liv vil du skabe for dig selv og din lyse energi vil brede sig som ringe til andre på din vej. At sende glæde og gode vibrationer ud, vil formere sig som ringe i vandet. Jo mere glæde du sender ud, jo mere glæde skabes der rundt om dig.

Du har glæden indeni dig. Start der, hvor du er i livet her og nu og der, hvor der er noget, der gør dig glad. Uanset om det er stort eller småt. Glæde avler som sagt glæde. Du skal turde, at give slip og gå din vej her i livet. Lad ikke skyldfølelse eller dårlig samvittighed bremse dig. Du kan ikke tage ansvar for andres liv. Det skal de selv – her taler vi om voksne og ikke børn. Lad dig ikke bremse af andres forventninger eller overbevisninger. Så længe du handler i kærlighed og til det højeste bedste, vil du altid være støttet af Universet.

Du kan hjælpe din intuition på vej, hvis du kan gøre de ting, der gør dig godt. For eksempel, hvis der er en hobby, som du gerne vil gå i gang med, så gå i gang. Det vil skabe og vise vejen frem for dig, når du beskæftiger dig med det, der gør dig godt. Nye veje og muligheder kan opstå, nogle som du slet ikke havde tænkt ville være der for dig. Du vil få flere indsigter og større adgang til dit indre, fordi du kommer i kontakt med dit indre, din sjæl.

Jo mere du vil lytte til din lille intuitive stemme og turde, at følge den, uanset hvad andre måtte mene eller sige, jo mere vil du åbne op for at lade din sjæl og Universet guide dig. Du vil komme til at stå stærkere i dit selv – turde, at være dig selv og finde ro i det. Din sjæl er evig og dit ”rene eller ægte” dig. At leve din sjæl er din adgang til et rigt liv fyldt med glæde, harmoni og kærlighed. Du vil kunne begynde at leve mere og mere i tillid til processen, som du befinder dig i, og vide, at der er en mening med al ting og at dine drømme vil gå i opfyldelse på den måde, der er bedst for dig.

Der er et budskab til dig og det handler om selvindsigt og hvad det kan gøre for dig på din rejse her i dette liv. Der vil dukke skygger og mørke op på din rejse, men kun for at blive forløst, så du kan give slip på det og komme videre af lysets vej. Du må ikke give op, selvom du møder dette. Fortsæt din rejse i tiltro til, at livet vil dig det bedste. At møde forhindringer og udfordringer på din vej er ikke et nederlag ej heller en skygge over dig. De er sat på din vej således, at du kan lære af dem og vokse dig til et bedre liv. Lære dig at flytte dig fra det sted, som du står nu, hen til et bedre sted for dig. Hav tillid og fortsæt din rejse.

Det er muligt, at du (og alle vi andre inkarnerede sjæle som mennesker her på jorden og det vibrationsniveau vi befinder os på) ikke kan se, hvad der venter forude, men tag et skridt ad gangen og følg din indre vejledning. Stol på denne, din intuition, for den er ganske rigtig og guider dig altid i den rigtige retning. Fortsæt igennem skyerne og du vil møde solen før eller siden. Glæden vil overtage og lykken bruse gennem dig. De højeste vibrationer overvinder altid alt. Du er aldrig alene, Universet er altid med dig.

Tro på dig selv, for du kan godt. Lad ikke andre eller andres overbevisninger bremse dig, kun du ved, hvad der er rigtig for dig. Gå dine egne solbeskinnede veje. Du er det rette sted i livet og du lærer her ud fra. Du kan ikke sammenligne dig med andre, da de har deres egne erfaringer at gøre og deres liv at leve. Du har dit liv at leve. Lev ikke andres liv. Løsriv dig fra mængden og vær stærk til at gå din vej. Lyset venter forude.

Gå igennem den mørke sky, for du vil komme ud på den anden side. Alting vil falde på plads omkring dig. Det vil være det rigtige valg, du træffer. Nye oplevelser venter forude. Giv slip på fortiden. Du behøver ikke dyrke den eller dykke ned i den. Du kan være bevidst om, at den er der og, at den har formet dig, til den du er. Lige netop, og det er derfra, du lærer så meget om dig selv og verden og derfor du kan komme videre til et bedre sted.

Du har nøglen til at blive glad og få det liv, som du fortjener. Men kig fremad. Nogle gange er det nok, at du ved, at du har været igennem nogle ting og derfor kan mærke, at du nu skal handle anderledes, men uden at dyrke det. Du vælger bevidst, at kigge frem mod det, du gerne vil have i dit liv – og bevidst ikke at blive i tågen. Gå videre, nu ved du, hvad du ikke vil og hvad du gerne vil og det er din styrke. Du får sat grænser og tør, at gå din vej.

Du skaber dine egne overbevisninger og du mærker livet og glæden.  Det handler ikke om at undgå udfordringerne i livet, men at lære af dem, at udvikle dig til det bedre og træde op på næste vibrationstrin. Det handler om, hvordan du håndterer udfordringerne. Der findes meget viden og visdom i udfordringerne.

Efterhånden som du udvikler dig, vil du komme til at vibrere på en højere frekvens og du vil tilegne dig egenskaber på et højre bevidsthedsniveau. Det kan være egenskaber som rummelighed, tilgivelse, barmhjertighed, kærlighed, næstekærlighed med flere. Du vil ændre dig til det bedre. Denne personlige udviklingsrejse, som du befinder dig på, vil styrke dig og du lærer dig selv bedre at kende. Du nærmer dig mere og mere din sjæl. Du vil kunne mærke og se, at du løfter dig fra flokken og bevæger dig videre. Det kan føles ensomt, men du er ikke alene, tvært imod.  Du bevæger dig væk fra der, hvor du var før til et nyt sted. Du løfter dig i vibration og du gør det godt.

Mange vil ikke kunne følge dig eller kan ikke forstå dig. De er stadig der, hvor de var før og hvor du også var. Men du har blot nået en større bevidsthed og du er i stand til at se tingene fra et nyt og højere perspektiv. Du kan endda måske se tilbage på den gamle udgave af dig selv og se, hvordan du har rykket dig.  Jo højere du når op i vibration, jo bedre udsyn og jo mere bevidst er du om alt i dit liv. Du formår at træffe de gode valg for dig og du opnår større ro, glæde, harmoni og kærlighed. Du lever det liv, som du gerne vil og som er bedst for dig. Du er fri af andre og kan træffe dine egne gode valg. Alt sammen i kærlighed og med respekt for dig og andre.

Din glæde er dit lys. Følger du din indre glæde, vil den føre dig på rette spor. Den rette rejse for dig. Mærk det, der gør dig glad. Vælg glæden til, for den findes i dig, uanset hvor du står i livet. Gør glæden konkret, så du forstår den og lærer den at kende. Hvad gør dig glad?

Når du begynder at tænke anderledes, fordi du kommer op på et højere vibrationsniveau, bliver dit liv også anderledes. Nye og andre ting vil ske, fordi du tænker og agerer anderledes end hidtil. Det er din udvikling, som du kan se nu. Du kan tydeligere se den du var før, og den du er nu, og du vil fortsætte ad denne vej. Om en rum tid vil du igen kunne se, at du har rykket dig op på et højere vibrationsniveau og har fået mere viden, visdom og flere indsigter.

Tag livet stille og roligt i et naturlige tempo, der passer til dig. Gennemtving ikke noget, da det sker, som det skal ske, i det rette tempo, på rette tid og sted. Hav tillid til det. Alt er, som det skal være. Tingene går som de skal, hvis du åbner dig op for det, og lader Universet guide dig og hjælpe dig. Tingene kan gå anderledes, end du ønskede, men kun for det bedre i et større perspektiv. Tingene er ikke altid, som de ser ud, men du kan til gengæld se dem klart, hvis du åbner op for det.

Klarhed: din intuition er din klarhed. Den kan komme i ganske små glimt til at starte med og siden brede sig ud for dig, jo mere du lærer den at kende. Jo mere tid du bruger på at lytte til – og respekterer din intuition, jo mere og mere klart vil den vise sig for dig, så du ved hvilke veje du skal gå. Se og lyt til alle de tegn, som du får sendt fra Universet. Lad din intuition forklare dig, hvad tegnene betyder for dig. Det ved kun du. Lad ikke andre tolke dine tegn, da de er sendt til dig, med dig som modtager. Derfor vil kun du kunne forstå dem rigtigt for dig ;o)

Så, stå ved dig selv og den, som du er. Lad dit lys skinne i alle de smukkeste farver, du indeholder og vær tro mod dig selv og din glæde. Find de stier, der vækker din glæde og spred dine vinger ud, så verden kan se og mærke dine farverige og fantastiske stråler. Alt godt venter på dig. Du er lys og kærlig energi og en del af Universet.

Af hjertet tak herfra til Universet, som med stor kærlighed formidler sine budskaber videre til os