Unikt kursus i spirituel Feng Shui  

Kursus i spirituel Feng Shui med skøn inspiration, unik viden og redskaber krydret med sund og lækker forplejning i naturskønne omgivelser i Silkeborg

Kurser til din bolig eller virksomhed

 

Du og din bolig eller virksomhed er i centrum denne dag. Du vil få en ganske særlig viden, der kan hjælpe dig med at skabe omgivelser, som nærer netop den du er og dine drømme og mål for fremtiden

I kurserne indgår

Inspirerende undervisning med konkrete brugbare redskaber

Unikt materiale der bliver ved med at være aktuel

Sund og lækker forplejning hele dagen

Fri parkering

Glæde, samvær med andre og selvforkælelse

Læs mere om indhold & priser under det enkelte kursus

Varighed, tid & sted

Varighed: dagskursus. Hverdage kl. 9-16 eller kl. 14-21. Lørdage kl. 9-16. Kurser af kortere eller længere varighed kan arrangeres.

Sted: arrangeres løbende hos Hotel Scandic i Silkeborg eller efter aftale andre steder i landet. Kan f.eks. arrangeres hos private, i klubber, institutioner eller virksomheder.

Dato & tidspunkt: Løbende efter aftale. Ring eller skriv til mig med dit ønske.

Pris: kursus for private v. Hotel Scandic Silkeborg 1.495,- pr. person. 600,- betales ved tilmelding og refunderes ikke ved afbud.

 

Jeg arbejder på at tilbyde flere kurser, så følg gerne med her på siden eller kontakt mig, så jeg kan holde dig opdateret. På forespørgsel arrangeres kurser tilpasset dig.

Feng Shui kursus for dig der selv gerne vil arbejde kreativt med din bolig eller virksomhed

Kurserne er beregnet til eget brug. Det vil sige, at dette kursus ikke gør det ud for uddannelse indenfor Feng Shui.

Du vil få masser af unik og spændende viden, visdom og inspiration, som kan omsættes og anvendes helt konkret i din bolig eller virksomhed.

Du kan bogstaveligt talt gå i gang med at indrette din fremtid meget konkret efter dette kursus.

Kurserne kan ikke stå i stedet for en Feng Shui konsultation. Men du får alle værktøjerne til selv at gå igang med at skabe dit helt personlige hjem - og som gør dig godt.

Glæd dig til en spændende dag med viden og værktøjer til personlig indretning & lækker forplejning i naturskønne omgivelser. Jeg glæder mig til vi ses!

Vesterhavet 2020

Ønsker du at vide mere - eller for tilmelding til kursus kontakt mig på

Telefon 61 28 98 12 (ring eller sms) Mail: anja@snowvic.dk