Indtegning af nordpil på plantegning

Vejledning - når du skal indtegne nord pil ind på plantegningen

OBS! Ved at fremsende data til mig, accepteres samtidig SnowVic´s Privatlivspolitik og samtykkeerklæring – læs mere om min Privatlivspolitik her

Samtykkeerklæring underskrives af begge parter før selve konsultationens start på datoen for konsultationens udførelse.

Bemærk at jeg har tavshedspligt.

Bali Blomster Feng Shui
2

Plantegning

For at jeg kan indtegne Bagua på din plantegning korrekt, har jeg brug for en målfast plantegning af boligen, virksomheden eller lign.. Dette betyder, at plantegningen f.eks. er i størrelsesforholdet 1:5. Dvs. at 1 m = 5 cm eller hvordan det kan passe i forhold til boligens størrelse.

Original plantegning

Det kan være, at du har en kopi af husets originale plantegning. Er der ændringer i forhold til den originale plantegning, bedes disse tegnes ind, f.eks. nye vægge, vinduer, døre el. lign.

3
Plantegning Indretning Blå Farver

Tegn selv din plantegning

Det er også muligt selv at tegne en plantegning – i så fald skal det være med lineal og stadig i et målfast størrelsesforhold.

Lad gerne plantegningen fylde min. et A4 ark pr. plan eller mere, så bliver det mere overskueligt at arbejde med i praksis. Hele plantegningen skal fremsendes, selvom der kun skal laves Feng Shui i nogle af boligens rum. Bagua indtegnes over hele din bolig.

Er der flere plan, laves hver plan på hver sit ark papir.

Nord pil

På plantegningen indtegnes en pil, der vender stik nord ved hjælp af et kompas.

Ofte har vi et kompas på vores telefon. Stå gerne lige uden for husets indgang og find nord ved hjælp af kompasset. Derved undgås, at der er forhold, der forstyrrer kompasset i at måle rigtigt, som f.eks. metal, elektriske apparater el.lign.

Tegn derefter pilen ind på plantegningen (uden for selve grundplanen).

Det er vigtigt, at nord pilen er tegnet præcist ind, mod nord, da jeg indtegner Bagua på plantegningen herefter. Dette danner grundlag for hele konsultationen.

Til sidst scannes plantegningen ind og sendes til min mail som en vedhæftet fil. Der må ikke tages et foto af plantegningen og sendes, da dette forvrænger størrelsesforholdene og Bagua indtegnes dermed ikke korrekt ind.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til noget af ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail.

 Mange hilsner

 Anja

Spirituel Feng Shui konsulent

Frostnat
Vesterhavet 2020

Ved spørgsmål hertil kontakt mig 

Ring eller skriv til mig på

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk