Hvad er spirituel Feng Shui?

Spirituel Feng Shui er en måde at arbejde med Feng Shui på

At arbejde med Feng Shui spirituelt forstås af nogle som at arbejde dybt med Baguaen i sin opridenlige opbygning med blandt andet Yin, Yang, hexagrammer og trigrammer. Nogle mener, at hexagrammerne i Baguaen indeholder hele Universets visdom og at mennesket ved at arbejde med heaxagrammer og tyde disse, kan få andel i denne visdom og der igennem opnå vejledning fra Universet til at levet livet. Du kan læse lidt mere om Bagua og dens opbygning her

Det har fra starten været helt naturligt for mig at arbejde med Feng Shui spirituelt. Jeg har en dybtgående interesse for Feng Shui, noget som jeg måske ikke engang selv kan forklare helt, det kommer bare til mig og føles let, sagt med stor respekt.

Jeg kombinerer mange ting på én gang, når jeg arbejder, men for mig er det på en naturlig og let, sjov og kreativ måde. Det er sådan, det falder mig naturligt at arbejde på og hjælpe andre bedst muligt og jeg elsker det. Jeg er i flow og fuldstændig tro mod den eller de personer jeg arbejder med og fyldt med en dyb respekt, ydmyghed og kærlighed til at give det aller bedste jeg overhovedet kan i samarbejde med Universet.

Jeg har en spirituel tilgang til Feng Shui og evner hvor jeg kombinerer forskellige spirituelle redskaber, viden og erfaringer. Jeg kombinerer Feng Shui med en kontakt til Universet, klarsyn, intuition og pendulering med mere. Jeg kan også inddrage krystaller som understøttende for Feng Shui og du kan trække kort undervejs hvis du ønsker det. Healing kan nogle gange foregå som en naturlig del af konsultationen gennem den proces, du befinder dig i undervejs.

Jeg arbejder på et dybt og personligt og dermed unikt plan med dybdegående spørgsmål, som naturligvis kun kan udføres med din accept. At arbejde på et dybt plan betyder, at du får en meget mere dybdegående indretning af dit hjem, som passer til dig og din sjæl og som derved kan støtte dig endnu mere præcist fremadrettet.

Du bestemmer selv hvor meget i dybden du vil gå og jeg har tavshedspligt. Det hele tager udgangspunkt i dig og det er dig, der bestemmer undervejs. Jeg stiller spørgsmål for at få det bedste frem til dig med hjælp og guidning fra Universet.

Du vil ofte nå til en større bevidsthed efter sådan en konsultation og blive klar på, hvorfor dit hjem er, som det er og hvordan dit hjem påvirker dig. Du vil have fået inspiration til fornyelse af dit hjem ud fra den person og sjæl du er. Du vil vide hvor, i hvilke livsområder, det er vigtigst at sætte ind (arbejde med) i dit hjem og hvordan du konkret kan styrke dig selv indenfor de aktuelle livsområder, som du har ønsket fokus på.

Du vil vide, hvordan du former dit hjem efter at opnå det liv, som du drømmer om, så drømmene kan blive til virkelighed. At arbejde med spirituel Feng Shui er en måde at visualisere på i praksis og manifestere det liv du drømmer om.

Jeg hjælper og guider dig på vej.

COLOURBOX28003337
Frostnat
Vesterhavet 2020

Du er meget velkommen til at kontakte mig

Jeg vil gerne hjælpe dig, så kontakt mig gerne

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk.