Fokus på børnene – den kommende nye generation

Kanaliseret budskab til verden:

Fokus på børnene – den kommende nye generation”

I dette indlæg, som er kanaliseret, rettes fokus på børnenes trivsel.

Første del handler om spirituel Feng Shui til børn i praktisk forstand og anden del er direkte kanaliseret og en viden om, hvordan vi kan støtte vores kommende børn, nye generationer, her i verden.

Fokus på børn og den kommende nye generation

Denne første del handler om de børn, der allerede er her på jorden og selvfølgelig, at vi også tænker det ind til de kommende nye generationer. Det handler om, at vi har en opgave i at lære dem, at verden er et trygt sted at være, på trods af uro omkring dem. Tror de på det, så vil verden være et trygt sted at være.

På et rent praktisk hverdagsplan, så kan vi, blandt andet, lære dem at indrette deres eget værelse, eller hjælpe dem hermed, på en sådan måde, at de selv er med til at skabe deres verden og deres liv uanset deres vilkår og uanset hvad de måtte stå i nu. Dette kan læres og skabes via spirituel Feng Shui. Der er en stor indsats at gøre her og vi må hjælpe børnene på vej, så de lærer, hvordan de via deres værelse, tøj (farver og symbolik) og aktiviteter er med til at skabe det gode liv, et liv der er godt for dem.

I denne mere overordnede udgave af Feng Shui til børn og deres værelser, vil jeg fortælle om de konkrete tiltag, som I kan gøre for jeres børn, for at støtte dem i at få det liv, som de ønsker sig. Ud over, at det skulle være spirituel Feng Shui til børn, fik jeg her, fra Universet, frit slag til at formidle den viden, som jeg gerne vil. Den kommer nedenfor i overbliks form.

Børns venskaber

Børneværelset: gå børnenes værelser igennem fra ende til anden og læg mærke til hvilke ting de har på deres værelse og om det er noget som løfter barnets energi og styrker barnet i at leve det bedst mulige liv.

Er der rod så ryd op og sørg for at der er plads til alle ting. At al ting har sin plads, så rod kan undgås. Børn roder naturligt når de leger og det er helt som det skal være. Men det skal være muligt at rydde op, så det ikke gror til og energien til sidst stagnerer. Ønsker du flere oprydningsråd så kontakt mig.

Passer de ting der er på værelset til barnets alder, interesser og udvikling? Er barnet vokset fra sine legesager og kan de gives videre til andre som har brug for dem? Passer legetøjet til barnet, altså er det ting som barnet elsker at lege med?

Er der plads til at være kreativ på barnets værelse eller andre steder i hjemmet? Er pladsen ikke skabt via et bord og stol kan det være svært at få kreativiteten i gang. Giv barnet muligheder for at være kreativ, det er vigtigt på mange plan for deres udvikling. Kreativiteten kan også foregå udenfor.  

Plads til børns kreativitet

Vær særlig opmærksom på symbolikken inde på barnets værelse. Er der billeder og plakater oppe at hænge – hvis ja, hvilken symbolik? Er der tæpper på gulvet med symbolik og hvilken? Er der figurer, arvestykker eller andet med symbolik? Hvad symboliserer disse ting? er det kærlighed, fællesskab, venner og familie, barnets interesser, glæde, leg og tro på sig selv? Symbolik er rigtig mange ting. Hvad symboliserer barnets legetøj? Tænk på, at det passer til barnet og den vej, som barnet gerne skulle udvikle sig. Symbolik bør repræsentere alt det gode, som skal være i barnets liv. Konktakt mig gerne for mere information om dette.

Hvilke farver og former har barnet på sit værelse? Sørg for bløde former og behagelige farver og at al ting ikke er den samme farve. Der ligger megen farvepsykologi her og det er et større område, men kort sagt, giver dusede farver en mere dæmpet energi, hvor kraftige farver giver en langt større og kraftigere energi. Små børn har brug for en rolig og dæmpet energi. Kort sagt så er rød, lilla og orange en meget kraftig energi. Alle jordfarver og cremefarver giver en rolig og afdæmpet blød energi.  Grønne nuancer er en opløftende og skabende energi og blå er en rolig og kølig, men også spirituel energi – blå som himlen og havet. Gule nuancer er solens og den positive energi. Sort anbefaler jeg generelt aldrig, der hvor den kan undgås. Hvid er sammen med grå, og sølv en mere kold farve og voksen farve, men hvid kan give god balance til de øvrige farver. Lilla er en spirituel, varm og kærlig og visdomsfuld farve. Guld er en varm og succesfuld og kærlig spirituel energi/farve.

Jeg kan sige meget mere om farver og Feng Shui og jeg ser altid farverne i en sammenhæng med barnet og dets omgivelser, så kontakt mig gerne for mere information. Farver er gode at bruge, men det er også en balance og hvad barnet har behov for? Farver vil ofte ændre sig sammen med barnets behov og udvikling. Det er godt at bruge farver bevidst på mange plan.

Farver på børneværelset og børns tøj

Hvordan står møblerne placeret? Er der luft omkring dem? og lad gerne barnet sove, så det kan se ud af vinduet og kan se døren fra sengen. Er der ro omkring og i sengen? Hvis der er opbevaring under sengen, så lad det være noget rent og positivt så som rent sengetøj, kreativt legetøj, noget glad legetøj og ikke rod eller ”kamp” eller uhyggelig legetøj med mere. Barnet sover på og med denne energi, så tænk i lyse og positive baner.

Sørg for, at de værdier som barnet har og I har på dets vegne fremgår af barnets værelse? Lad barnet når det er gammelt nok, vælge sine egne ting herunder symbolik – det bør selvfølgelig understøtte gode og dejlige ting. Støt op om det, som gør barnet glad, for eksempel billeder af venner og fællesskab, kærlighed, heste eller fodbold, hvis det er det, som barnet elsker at beskæftige sig med.

Visionboard: lav gerne et visionboard for alle de gode og skønne ting, som barnet gerne vil have i sit liv, har i sit liv eller gerne vil opleve med tinden og opdater det, så visionboardet hele tiden passer til barnet. Det kan laves via udklip fra blade, sætninger eller ord af egen skrift, barnets egne tegninger eller billeder fundet på computeren, kreative materialer med mere. Hæng det op eller stil det et sted, så barnet ser på det hver dag og løftes af dets energi.

Børnetøj behøver ikke at være dyrt, men vær opmærksom på farverne og eventuel symbolik på tøjet. Understøtter farver og symbolik det som barnet ønsker og som I ønsker for jeres små børn? er det glade farver og dejlig symbolik som fortæller om glæde, kærlighed, venskaber, sport, oplevelser eller? Samme princip som på værelset.

Angående Feng Shui til børn, så er der så meget godt at komme efter til børn også, og jeg kan sige meget mere om dette område, så kontakt mig gerne, hvis du/I vil vide mere eller have noget uddybet.

Se børnene som dem de er inderst inde

Den næste del omkring fokus på børnene, er direkte kanaliseret (jeg er blot talerør) og formidler, hvordan vi kan se og støtte vores børn og den kommende nye generation:

Det handler om at børnene har tillid til verden – og det kommer af at have tillid til dem selv inderst inde. At de finder troen, tilliden og håbet og kærligheden inde i dem selv og tror på sig selv. Gør de det, kan de komme videre derfra uanset, hvad andre siger eller hvad der sker omkring dem.

I barndommen og ungdommen flytter børnene og de unge sig hele tiden og er i udvikling. De er i stand til at flytte sig væk fra noget, der ikke er så godt eller fortsætte den gode stil og linje, hvis det er godt for dem.  De har altid hjælp at hente fra deres inderste jeg, deres sjæl og Universet. Som voksen til et barn, så hjælp dit barn, så det får nogle værktøjer at bruge og vælge mellem, simple ting som, hvordan de anvender symbolik til at opnå det de gerne vil sammenholdt med og deres tanker- og handlingers kraft. Loven om tiltrækning.

Børn og unges udvikling

Vi er et sted lige nu, hvor transformationen er over os, hvorfor der også er en masse uro, men der finder også en form for oprydning sted og mange af os bliver langt mere bevidste og vågner op og får bevidste tanker, der vil løfte i flok til det bedre. Det bliver godt, det er sikkert, men vi er nede at skrabe nogle voldsomme steder lige nu med de ting, der foregår i verden. Men vi og de kommer ud på den anden side. Vi lærer, hvad vi ikke længere vil finde os i og der skabes et langt stærkere sammenhold for fremtiden. Fællesskab og kærlighed vinder frem. En ny generation er på vej med nye banebrydende tanker og handlinger. En ny fin og spirituel generation med enorm visdom bryder frem og tillader ikke de handlinger, der foregår nu.

Vær med til at støtte disse nye mennesker, den nye generation, til at passe godt på vores jord. Vær med til at skabe og værne om de gode værdier og se disse små mennesker, som dem de er inderst inde – for de er ikke ligesom os. De er den nye generation, som der er stort behov for på vores klode. De kommer med megen kærlighed til planeten og de skal vokse op og høres. De har budskaber med til os alle sammen. De bringer lys, kærlighed, omsorg samt fællesskab med sig.

Vær om de små, pas godt på dem og hjælp til at blive end del af en bedre verden – de har det hele i sig. De skal ses og høres, de har noget på hjerte. Tro dem.

Den nye generation og en bedre verden

De små børn i den nye generation skal ses allerede som helt små og tages godt af, gives omsorg. Se dem i hjemmet, i børnehaven og vær åben for forandring med denne nye generation og se dem i skolen ikke mindst. De har megen viden og intuition med sig og de ved, hvad der er bedst – også selvom vi andre voksne måske ikke kan se det lige nu…. De kan mærke det, nøjagtig som fuglene, der flyer efter en indre GPS, de ved det bare, – hvor de skal flyve hen. Det sammen gør disse børn. De ved det bare. Nogle af disse børn, sjæle, er her allerede nu og vi må også hjælpe dem, der kommer til. For de bliver flere og flere her på jorden for at redde planeten, for at værne om den. De er sendt fra Universet, som også er dig. De er en del af det store verdensbillede. Og de er her kun med kærlighed. Hjælp dem på vej – en dag kan de selv træde deres skridt. Og bringe fred i verden. Tro dem. De er her for at passe på os alle sammen. Lyt ind bag ved dem og se dem. Nøjagtigt som de er. Gamle sjæle kommer hertil. De kommer dryssende kærligt ind i den kommende periode (vi ser ikke tid, som I gør på jorden), men de kommer og er på vej og nogle er allerede ankommet. Der skal mere lys til verden nu og de kommer med lyset. Og de lyser op og kommer med kærlighed.

Tag godt imod dem – vores kære børn med meget gamle sjæle og visdom som rummer al den kærlighed vi har behov for. Værsgo´, ræk hånden ud til dem. En gave herfra os, Universet, til jer. Pas godt på dem de kære små.

Der sker en spirituel forankring på jorden i den kommende tid