Din bevidste bolig – hvad betyder det?

Til dig derude, som læser med

Hermed et ekstra lille input, som kom til mig, og som jeg måtte skrive ud til dig. Det handler om, hvad jeg mener, når jeg skriver Dit bevidste hjem indenfor Spirituel Feng Shui. Jeg forsøger her at fortælle dig, hvad jeg mener og håber det kan give dig lidt inspiration til dig og din bolig.

Når jeg skriver om dit bevidste hjem, mener jeg sjælens bolig, din sjæls bolig. Du kan prøve at forestille dig (fantasi og intuition og din sjæl), hvordan dit helt personlige hjem, dit sande dig, ville se ud, hvis du kun skulle indrette dig efter dig selv og ingen anden. At dit hjem var dit hellige sted. Hvordan ville dit hjem så se ud? Jeg tænker både på møbler, farver, symbolik, former, pynteting herunder billeder på væggene og alt det andet.

Dit hjem repræsenterer dig – så hvordan ville det se ud, hvis du kunne vælge frit fra din unikke skønne sjæl?

Du ville, garanteret fordi du lytter til din sjæl, vælge at omgive dig med alt det, som gør dig godt – alt hvad du kan lide uanfægtet af, hvad andre ville tænke, mene eller sige. Du ville vælge de ting til dit hjem, som du aller bedst kan lide. Du ville få skabt et hjem, der var dig og ingen anden.  Lige nu ser vi bort fra, at du måske bor sammen med andre. (Bor du sammen med andre, skal de selvfølgelig inddrages på lige vilkår, så det bliver jeres helt personlige hjem sammen, som I får skabt).

Men tænker du blot på dig selv lige nu, vil du kunne mærke din egen sjæl i dit personlige hjem. Dit hjem vil føles så godt og dejligt og løfte dig. Velvidende, at du vil ændre dit hjem i takt med din egen udvikling. Dit hjem og dig afspejler hinanden, når du indretter efter din sjæl, dit inderste rigtige dig. Følg udviklingen i dit hjem og accepter, at du med tiden skal bytte rundt og skifte ud flere gange i dit interiør – det er den helt naturlige udviklingsproces, som du foretager i dit liv. Du udvikler dig op til et højere bevidstheds niveau for hver gang du flytter rundt i dit hjem, det er okay og helt som det skal være. Følg denne udvikling, lad dig guide og se denne spændende og unikke form som dit hjem efterhånden tager.

Mærk efter helt inde i dig, hvad du har brug for i dit hjem. Vælg det ud fra dit hjerte, ikke fra mode eller hvad andre tænker eller mener eller giver dig i gave. Kun du ved, hvad der er godt og rigtigt for dig at omgive dig med. Lyt virkelig til, hvilken energi dine ting repræsenterer for dig og ikke for andre. Det giver måske ikke mening for andre, hvordan du indretter dig og det er fuldstændig lige meget – det er dit liv, dit hjem, din rejse og udvikling. På denne måde giver du og dit hjem dig et ret spændende indblik i dig som person og din sjæls rejse.

Mærk efter, hvor meget du egentlig behøver af ting i dit hjem – måske har du en periode med behov for flere ting omkring dig og så kommer der måske en ny periode hvor du kan mærke et behov for at rydde op og tynde ud i dine ting – husk hele tiden at skære ind til dine aller vigtigste værdier – det kan være ganske få og små ting. Skab luft og plads, så energien kan cirkulere og så nye muligheder får mulighed for at få sin plads – det er en kontinuerlig spændende udviklingsproces.

Afspejler dit hjem dig, som den du er inderst inde i dag? Eller den du var for 10 år siden?

Find eventuelt dig selv som barn frem, hvis du er blank på, hvad der er godt for dig og dermed, hvad der er godt for dig at have i dit hjem. Hvordan var du som barn, hvad elskede du – det er din sjæl du her taler til. Du kan også tage udgangspunkt i, hvor du er lige nu og hvad du har behov for lige nu. Start der, hvor du måske slap dig selv og begyndte at følge andres spor eller et vildspor og find tilbage på dit eget spor.

Hvis du bor med andre, kan du finde et sted i jeres hjem, som er dit eget personlige rum, hvor du kan skabe lige præcis dette frirum, som jeg lige har omtalt ovenfor. Har du ikke et helt rum, kan en særlig stol med en kurv fyldt med dine personlige ting også gøre det, blot det er dit sted, hvor du kan finde ro og tryghed. Et sted, hvor du kan have de ting, der står dit hjerte nær.

Når man er i ro med sig selv, kommer de mange dybe indsigter til én, som giver en endnu større bevidsthed. Denne ro kan du desuden finde i naturen – de steder du elsker aller mest i naturen. Giv dig selv mulighed for at skabe tid, til at tage alene ud til dine yndlingssteder i naturen. Her sker miraklerne. Jeg har læst, at ganske særlige steder i naturen kaldes de tynde steder – det er der, hvor du kan mærke, at du er i tæt kontakt med Universet – måske du allerede kender et sted og har mærket det?

Rigtig god fornøjelse

De bedste hilsner og med ønsket om at du får skabt din skønne bevidste bolig

Anja