Aktuelt

Rabat på 1 dags kurser i Feng Shui Indretning

Kom godt igang med det nye år 2020 og tilmeld dig kursus i Feng Shui.

Få 10% på rabat på kurser i januar & februar 2020.

For yderligere information & tilmelding til kurserne læs her og opnå 10% rabat ved tilmelding på 1 dags kursus i Feng Shui.

Jeg glæder mig til vi ses!

Mange hilsner

Anja Lundkvist Jensen

Personer eller erhverv søges til Feng Shui hos dyr

Er du dyreven og ønsker de bedste forhold for dine dyr? – så læs med her.

Jeg har, som passioneret dyreven, et stort ønske om at hjælpe dyr til at have det bedst muligt overhovedet. Mit hjerte og sjæl brænder for dyr og dyrevelfærd. Dyr påvirkes af deres omgivelser lige så vel, som vi mennesker gør. Derfor er jeg interesseret i at undersøge, hvordan Feng Shui Indretning kan hjælpe dyr gennem et fokus på – og en optimering af deres omgivelser.

Jeg starter derfor et nyt “projekt” op om at påvirke dyrs velbefindende og trivsel til det bedst mulige ved at anvende Feng Shui Indretning i deres omgivelser. Jeg søger personer og/eller erhverv, der har med dyr at gøre og ønsker at være med til at finde ud af, hvordan vi sammen optimerer dyrenes omgivelser. Det kan være alt fra enkelt personer eller familier med kæledyr, landmænd, dyrlæger, dyrepensioner, dyreinternater, dyreparker/ZOO og mange andre.

Ønsker I at få mig på besøg og finde ud af, hvordan vi kan gøre dine dyrs omgivelser mest mulige harmoniske eller blot at vide mere, så kontakt mig endelig her.

Udgiften til dette, vil dække kørsel på 600,- for Jylland & Fyn og 800,- for Sjælland plus dækning af færge/broafgift samt 1.000,- for mit besøg, som ofte vil vare fra 1-3 timer. I vil naturligvis få al den inspiration og idéer,som jeg får undervejs ved mit besøg hos jer til glæde og gavn for dyrene og jer. Jeg håber vi ses til et inspirerende og glædeligt besøg!

Mød mig på messe i 2019-2020

Eventuel messedeltagelse i 2020 vil fremgå her på siden. Jeg har i 2019 deltaget på flere spændende alternative messer rundt om i Jylland og mødt og talt med mange spændende mennesker – tak for det.

Den 4. – 6. oktober i Aarhus

KROP-SIND-ÅND Helsemessen d. 4. – 6. oktober 2019 kl. 10-18. Ceres Park Aarhus. Stadion Allé 76. 8000 Aarhus C.

Stand nr. 31. Kom og få en snak om Indretning & Feng Shui. Mulighed for personlig vejledning ved at skrive sig på listen til 250 kr. for 20 min..

Jeg glæder mig til vi ses :o)

Læs mere på www.krop-sind-ånd.dk

IMG 8461

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig på:

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk