Aktuelt

Messedeltagelse i 2021

Jeg deltager på Messe for Alternativ Behandling i Silkeborg lørdag og søndag den 28. og 29. august 2021 begge dage fra kl. 10-17 i Lunden, Vestergade 74, 8600 Silkeborg.

Læs mere her: https://etoshelsemesser.dk/silkeborg-helsemesse-august-2021/

Du er hjertelig velkommen til at kigge forbi min stand og få en spændende snak om spirituel Feng Shui. Jeg tilbyder små personlige sessioner til særlig messepris, hvor jeg kan guide og vejlede dig med dine spørgsmål omkring Feng Shui og din bolig, sommerhus eller virksomhed eller lign.. Kom forbi min stand og skriv dig på min liste med tidspunkter for begge messe-dage.

Jeg tilbyder desuden spirituelle Feng Shui konsultationer og workshops med mere til særlig messepris, hvis du tilmelder dig og betaler på messen denne weekend. Du kan betale med mobilepay, kontant eller mulighed for bankoverførsel.

Jeg glæder mig til at møde dig og håber du får en god messe.

De bedste hilsner

Anja

Inspirerende workshops i spirituel Feng Shui afholdes i Silkeborg

Læs mere om mine workshops indenfor spirituel feng shui under workshops booking her på min hjemmeside.

Mine workshops er for alle og er inddelt under forskellige temaer f.eks. spirituel feng shui boligindretning, feng shui indretning for børn og feng shui og oprydning.

Du booker og betaler online her på hjemmesiden.

Alle workshops foregår på Hotel Scandic Silkeborg med fuld forplejning og du får en absolut skøn og inspirerende dag med masser af spirituel feng shui og konkrete og brugbare værktøjer.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se dig til en inspirerende dag med feng shui i skønne omgivelser og med virkelig lækker mad under hele workshoppen.

Personer eller erhverv søges til Feng Shui hos dyr

Er du dyreven og ønsker de bedste forhold for dine dyr? – så læs med her.

Jeg har, som passioneret dyreven, et stort ønske om at hjælpe dyr til at have det bedst muligt overhovedet. Mit hjerte og sjæl brænder for dyr og dyrevelfærd. Dyr påvirkes af deres omgivelser lige så vel, som vi mennesker gør. Derfor er jeg interesseret i at undersøge, hvordan Feng Shui Indretning kan hjælpe dyr gennem et fokus på – og en optimering af deres omgivelser.

Jeg starter derfor et nyt “projekt” op om at påvirke dyrs velbefindende og trivsel til det bedst mulige ved at anvende Feng Shui Indretning i deres omgivelser. Jeg søger personer og/eller erhverv, der har med dyr at gøre og ønsker at være med til at finde ud af, hvordan vi sammen optimerer dyrenes omgivelser. Det kan være alt fra enkelt personer eller familier med kæledyr, landmænd, dyrlæger, dyrepensioner, dyreinternater, dyreparker/ZOO og mange andre.

Ønsker I at få mig på besøg og finde ud af, hvordan vi kan gøre dine dyrs omgivelser mest mulige harmoniske eller blot at vide mere, så kontakt mig endelig her.

Udgiften til dette, vil dække kørsel på 600,- for Jylland & Fyn og 800,- for Sjælland plus dækning af færge/broafgift samt 1.000,- for mit besøg, som ofte vil vare fra 1-3 timer. I vil naturligvis få al den inspiration og idéer,som jeg får undervejs ved mit besøg hos jer til glæde og gavn for dyrene og jer. Jeg håber vi ses til et inspirerende og glædeligt besøg!

Vesterhavet 2020

Kontakt mig gerne for en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig på

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk