Aktuelt

Rabat på Feng Shui konsultation

Gå efteråret i møde med masser af inspiration og konkrete værktøjer til din boligindretning. Book en Feng Shui konsultation og få 10% i rabat.

Læs mere om Feng Shui her på hjemmesiden og hvad en Feng Shui konsultation kan hjælpe dig med.

Få 10% rabat på en Feng Shui konsultation når du booker denne i oktober & november 2020. Konsultationen kan udføres senere på året.

For yderligere information læs mere her på hjemmesiden eller kontakt mig gerne ganske uforpligtende.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Mange hilsner

Anja

Personer eller erhverv søges til Feng Shui hos dyr

Er du dyreven og ønsker de bedste forhold for dine dyr? – så læs med her.

Jeg har, som passioneret dyreven, et stort ønske om at hjælpe dyr til at have det bedst muligt overhovedet. Mit hjerte og sjæl brænder for dyr og dyrevelfærd. Dyr påvirkes af deres omgivelser lige så vel, som vi mennesker gør. Derfor er jeg interesseret i at undersøge, hvordan Feng Shui Indretning kan hjælpe dyr gennem et fokus på – og en optimering af deres omgivelser.

Jeg starter derfor et nyt “projekt” op om at påvirke dyrs velbefindende og trivsel til det bedst mulige ved at anvende Feng Shui Indretning i deres omgivelser. Jeg søger personer og/eller erhverv, der har med dyr at gøre og ønsker at være med til at finde ud af, hvordan vi sammen optimerer dyrenes omgivelser. Det kan være alt fra enkelt personer eller familier med kæledyr, landmænd, dyrlæger, dyrepensioner, dyreinternater, dyreparker/ZOO og mange andre.

Ønsker I at få mig på besøg og finde ud af, hvordan vi kan gøre dine dyrs omgivelser mest mulige harmoniske eller blot at vide mere, så kontakt mig endelig her.

Udgiften til dette, vil dække kørsel på 600,- for Jylland & Fyn og 800,- for Sjælland plus dækning af færge/broafgift samt 1.000,- for mit besøg, som ofte vil vare fra 1-3 timer. I vil naturligvis få al den inspiration og idéer,som jeg får undervejs ved mit besøg hos jer til glæde og gavn for dyrene og jer. Jeg håber vi ses til et inspirerende og glædeligt besøg!

Vesterhavet 2020

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig på:

Tlf.: 61 28 98 12 (ring eller sms)
E-mail: anja@snowvic.dk